Tipy na zajímavé letní čtení
Ilustrační foto: pixabay.com

Tipy na zajímavé letní čtení

20. 7. 2019

Co číst v létě? Přinášíme několik tipů na zajímavé novinky, které vás chytnou a nepustí.

FANTASY A SCI-FI

Claire Legrand: Furyborn
Hledáte originální příběh s prvky fantasy? Začtěte se během letních večerů do románu Furyborn, prvního dílu bestsellerové trilogie Empirium. Kniha vypráví o životech dvou nezávislých žen, které od sebe dělí celá staletí. Jedno však mají společné – moc zachránit svět nebo ho celý zničit. Příběh dvou královen, magie, elementárních životních zkoušek i kosmické války nakonec vrcholí propletením těchto dvou osudů. 
Cena: 399 Kč.

Gwenda Bond: Stranger Things – Temný experiment
Příběh party chlapců, kteří objevili vchod do jiné dimenze, doslova pohltil internet. Již týden po premiéře třetí řady přichází do Česka knižní adaptace americké autorky Gwendy Bond Stranger Things: Tajemný experiment, díky níž se čtenáři dozví všechno, co chtěli vědět o předchozích událostech tohoto seriálu. Kdo stojí za zrodem tajemné laboratoře a komu se zodpovídají vědci, kteří pracovali na tajemném experimentu rozvíjejícím události v první a druhé řadě seriálu?
Cena: 349 Kč.

ŽHAVÉ ČTENÍ

Jennifer Miller, Jason Feifer: Pan slušňák
K prázdninám nepochybně patří žhavé letní románky a ten nejoriginálnější z nich popisuje nová kniha Pan slušňák napsaná manželským párem Jennifer Miller a Jasonem Feiferem. Na stránkách románu se odehrává příběh dvou žurnalistů, kteří spolu skončí v ložnici díky náhodnému setkání v baru. Lucas Callahan záhy zjišťuje, že žena, se kterou se vyspal nejenže pracuje ve stejném časopise jako on, ale dokonce píše proslulý sloupek o sexu, v jehož posledním vydání si vzala na paškál právě jejich společnou noc. Nastává válka sloupkařů jak v psaném slově, tak v sexuálních zkušenostech. 
Cena: 376 Kč.

Paulina Świst: Prokurátor
Žhavé čtení s dávkou tajemna – to je příběh o třicetileté a mimořádně atraktivní advokátce, která dlouhá léta žila po boku jednoho muže a dosahovala řady úspěchů v soudní síni. Teď jí však štěstí přestalo být nakloněno. Jednoho dne přistihne svého muže při nevěře a v zápětí se musí zhostit případu nebezpečného zločince zvaného Šedivák. A co hůř, tento zločinec je její nevlastní bratr, s nímž už hodně dlouho neměla – a nechce mít – vůbec nic společného. 
Cena: 349 Kč.

NAPĚTÍ
Dervla McTiernan: Smrtící řeka
Dopřejte si v létě trochu toho napětí s kriminálním debutem autorky Dervly McTiernan. Smrtící řeka vypráví o policistovi Cormacu Reillym, kterého první týden v nové práci čeká výjezd do starého venkovského domu, kde nachází dvě zamlklé, zanedbané děti, jejichž matka leží v horním patře mrtvá. O dvacet let později Cormac opouští svou slibnou kariéru detektiva v Dublinu a vrací se na policejní stanici do Galway. Najednou mu přistane na stole čerstvá sebevražda, která záhadně souvisí s dávným úmrtím oné ženy. 
Cena: 399 Kč.

PRO MUŽE

Mark Manson: Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le
Nebojte, tohle není návod, jak ještě víc zpohodlnět, naopak! Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le vám ukáže trochu jiný pohled na svět. Autor Mark Manson se ve svém díle opírá o reálný vědecký výzkum. Ten tvrdí, že šťastnější život nespočívá ve schopnosti proměnit hromadu citrónů ve sladkou limonádu, ale naučit se s tou kyselou příchutí na jazyku zkrátka žít. Přečtěte si tento humorný motivační a celosvětově úspěšný bestseller z edice Knihy Omega, který seženete na pultech Knihy Dobrovský za 329 Kč.

knihy
Hodnocení:
(5.3 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%