Tipujte výsledky tenisových zápasů a vyhrajte krokoměr
Začíná Wimbledon, nejprestižnější tenisový turnaj

Tipujte výsledky tenisových zápasů a vyhrajte krokoměr

1. 7. 2019

Karolína Plíšková, Petra Kvitová, Markéta Vondroušová. Tyto tři české tenistky mohou vyhrát nejprestižnější tenisový turnaj, který ve Wimbledonu začíná 1. července. Účastní se jej celkem devět českých žen a dva muži. Jaké mají šance?

Karolína Plíšková je ve Wimbledonu nasazenou hráčkou číslo 2, jedničkou je poslední vítězka Rolland Garros, Australanka Ashleigh Bartyová. Plíšková nyní hraje ve skvělé formě, na přípravném travnatém turnaji v Eastbourne se probojovala do finále. Pokud jí forma vydrží, má velkou šanci dojít ve Wimbledonu hodně daleko.

Petra Kvitová zvedla pohár pro vítězku Wimbledonu již dvakrát. Letošní sezonu začala skvěle, ovšem pak jí zbrzdilo zranění - trhlinka ve svalu na její levačce. A právě se zraněním bude asi Petra bojovat více, než se soupeřkami.

Překvapit může i Markéta Vondroušová, finalistka French Open. Sice tráva není její nejoblíběnější povrch, skvělou technikou může zaskočit leckterou favoritku.

Držet palce budeme ale i dalším tenistkám a tenistům - Kateřině Siniakové, Barboře Strýcové, Karolíně Muchové, Kristýně Plíškové, Marii Bouzkové, Tereze Martincové, Jiřímu Veselému a Tomáši Berdychovi.

Pravidla soutěže

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můžete zde), který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky).

Soutěžící odpovídají na vypsané tipovací příležitosti - výsledky tenisových zápasů, počet gamů, es apod. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých duelů (uváděno v SEČ). Za správný tip obdrží soutěžící body (počet bodů uveden u tipovací příležitosti). Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po skončení tenisového turnaje. Všechny odpovědi musí být číselné, tedy např. na otázku "Jakým poměrem skončí první set zápasu...?" odpovídejte vždy číslem, tedy např. 6:2 (číslo, dvojtečka, číslo bez mezer). Číslem odpovídáte i na otázku typu "Vyhraje Kvitová nad Plíškovou? (ANO 1, NE 2) Tedy pokud chcete odpovědět ANO, uvedete číslo 1, pokud Ne, tak dáte číslo 2.

POZOR - špatně zapsaný tip nebude uznán! Pokud některý z tenistů zápas skrečuje, celý tip je stornován. Tři soutěžící s největším počtem bodů obdrží od redakce dárek - digitální krokoměr.  V případě rovnosti bodů rozhodne o třech vítězích los.

Tipovací příležitosti budou pro soutěžící připraveny každý den po celou dobu turnaje. Přejeme všem soutěžícím co nejvíce správných tipů a našim reprezentantům co nejvíce vítězných míčů!

Tipovačku najdete na tomto místě.

sport Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%