Nová škodovka jménem
Rapid se začíná prodávat

Nová škodovka jménem
Rapid se začíná prodávat

20. 10. 2012

Automobilka Škoda Auto zahájila prodej kompaktní limuzíny Rapid. Autorizovaní prodejci i zákaznické centrum firmy v Mladé Boleslavi zvou zákazníky na předváděcí jízdy a přijímají objednávky.

Zájem je velký. „První kupující si vůz objednal hned po otevření salonu v 9:00,“ řekla Radka Čihulková ze zákaznického centra Škoda Auto.

Na novinku, která vyplňuje pomyslnou mezeru mezi modely Fabia a Octavia, se přišly podívat desítky rodin a jednotlivců. Cena nového vozu, který získal v redakčních testech velmi solidní hodnocení, začíná na částce 289 900 korun za benzinovou verzi 1,2 MPI o výkonu 55 kilowattů s výbavou Active.

Zájemce o první Rapid čekal před zákaznickým centrem Škoda už čtvrt hodiny před otevřením. „Rapid se mi líbí, protože je to zas nějaký průlom v těch škodovkách. Je to auto rodinné, které se podobá octavii. Je to typická škodovka a myslím si nejpovedenější, pro nás lidi s běžnými příjmy,“ popsal své důvod ke koupi starší muž.

Škoda očekává, že příští rok z výrobní linky v Mladé Boleslavi vedle fabie a octavie sjede zhruba 50 tisíc rapidů. Výrobní kapacita linky má postupně vzrůst z 800 až na 1200 vozů denně.

auta
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.