Sladěné páry. Ne, není to zbytečnost
Ilustrační foto: pinterest.com

Sladěné páry. Ne, není to zbytečnost

21. 5. 2019

Když si muž a žena vyrazí společně, mělo by jim to spolu ladit. To, že patří k sobě, by mělo být patrné nejen z toho, jak se k sobě chovají, ale také z toho, jak vypadají, co mají oblečené. Jistě, někteří lidé řeknou: Jsou to jen hadry, ty nejsou podstatné. Podstatné nejsou, jen hodně vypovídají.

Žena má krásné elegantní květované šaty, malou kabelku a boty na podpatku. Je vidět, že si pečlivě upravila vlasy, je nalíčená. Vedle ní jde muž, který má tričko s nápisem, kraťasy zvané kapsáče a tenisky, které už mají dost za sebou. Takový obrázek je v ulicích vidět poměrně často. Bývá častý i v přímořských letoviscích.

A podobných nesourodých variant může být mnoho. Například muž v kalhotách, košili a v saku a jeho žena v podobě nestárnoucí hipísačky v batikovaných rozevlátých šatech. Nebo každý z páru je tak pestře oblečený, že když sedí vedle sebe, člověka až bolí oči z těch barev, vzorů, reklamních nápisů.

A pak se stane, že potkáme pár, který k sobě na první pohled ladí. Není ničím nápadný, výjimečný, prostě jim to spolu sluší. Muž v klasických tmavých džínách, lněné světlé košili, v hnědých mokasínách. Vedle něj žena v plátěných béžových kalhotách, bílé košili a zlatých teniskách. Je jedno, jestli je jim třicet nebo sedmdesát, v takovém stylu a v takové sladěnosti prostě vypadají dobře. Pro někoho je to zbytečnost, pro někoho příjemná hra na to, jak dát světu najevo: my k sobě patříme, rozumíme si, máme stejný vkus.

Tak tady je malá ukázka, jak různě mohou páry vypadat.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%