Nová televize Pětka chce
být ryze českou stanicí

Nová televize Pětka chce
být ryze českou stanicí

15. 10. 2012

V českém televizním éteru začne v pondělí 15. října od 20.00 vysílat nová celoplošná stanice TV Pětka. Chce divákům poskytnout české pořady, český humor a české celebrity s jejich talkshow, VIP událostmi nebo hobby magazíny.

„Naším cílem je do roka získat 1,5 procenta podílu sledovanosti. Do dvou let tři procenta a v roce 2015 bychom se chtěli dostat na pětiprocentní část koláče sledovanosti,“ uvedl generální ředitel televize Marek Vítek. Vysílání pokryje 98 procent celé republiky a lidé jej bez problémů naladí na svých set top boxech.

„Náš program je ryze český, bez zahraničních seriálů. Připravili jsme 33 pořadů a denně poběží v televizi jedenáct hodin premiérových pořadů,“ popsal podobou televize její programový ředitel Václav Kutil. Televize by se chtěla stát pátým nejsledovanějším kanálem v Česku.

Do role moderátora se dostal režisér a herec Jakub Kohák, známý ze seriálu Okresní přebor. „Bude to sranda. Já, když jsem unavenej, tak koktám, a taky bych se měl připravit na to, kdo mi do pořadu přijde. Zjistit si jeho jméno a tak," popsal svůj pohled Kohák. Jeho talkshow "V Luftě" se natáčí pod širým nebem.

Televize chce také do svého vysílání zařadit tvorbu a videa svých diváků, a to prostřednictvím pořadu "Vaše oči". „Jedná se o první televizní projekt v České republice, který divákům umožňuje podílet se aktivně na vysílání a spoluvytvářet jeho obsah. Je to jeden ze strategických pilířů naší televize, jenž prostupuje napříč vysíláním,“ řekl šéf internetu televize Jakub Liška. Mezi autory nejlepších videí Pětka rozdělí každý měsíc 30 tisíc korun.

Na obrazovkách televize Pětka budou diváci každý týden pravidelně vídat i další české celebrity: Bude to například Alice Bendová, Mahulena Bočanová s pořadem "Senzaden" či Petr Vondráček s vědomostním pořadem "Nic není nemožné". Mezi další hvězdy televize se zařadí oblíbený český komik Zdeněk Izer a herečka Markéta Hrubešová s pořadem "Supermáma".

média televize
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...