Ptám se, proč?
FOTO: autorka

Ptám se, proč?

6. 4. 2019

Vždycky jsem vedla své děti k lásce ke zvířatům. Doma jsme měli vždy nějaké zvířátko. Ať to byli psi, křečci. kočičky, a jeden čas mi syn domů nosil i šneky.

Dnes jsem babičkou a nedávno mi snacha poslala fotku a psala:"Babi, nevíte, po kom ten kluk je?" A poslala fotku šneků. Ale to jen na úvod. Chci psát o něčem jiném.

Kromě jiných zvířátek mají 3 kočky. Jedna z nich měla mít už teď brzy koťata. Kočka nebyla 2 dny doma, tak si mysleli, že kočka už má na půdě koťata vyvedeny. Ovšem, jaký to byl šok, když se kočka objevila bez koťat a ještě po operaci. Prostě někdo chytil kočku, odvezl na veterinu a koťata nechal vzít. Co tohle bylo za člověka? Kdo tohle mohl udělat? A co mají říct teď rodiče dětem, která se na koťata těšila? Nikdy se u nich koťata netopila, vždycky se rozdala. A co já řeknu vnukovi, až přijede a on mi poví, že jim někdo sebral koťátka? Vždyť se o ně starali. Nebyly zablešeny,dostávaly kvalitní granule i kapsičky.

Stalo se to včera a mně je z toho hodně smutno, jací mezi námi žijí lidé. Syn teď bude mít starosti navíc, protože s ní bude muset na veterinu, aby zjistil, jestli kočička bude v pořádku. Ale koťata už mít nebude, protože podle ustřiženýho ucha ji i vykastrovali. Mají i podezření, kdo to udělal, ale za ruku ho nechytili, tak jsou to jen domněnky.

Nevím, jestli redakce otiskne můj příběh. Já jen chtěla upozornit, jaké zrůdy mezi námi žijí.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%