Moje energie: Můj vnitřní svět
ilustrační foto: pixabay.com

Moje energie: Můj vnitřní svět

18. 3. 2019

Četla jsem, že minimálně třicet procent lidí jsou introverti. Jsou mezi nimi významné osobnosti i ti, kteří jsou bezvýznamní pro společnost, ale důležití pro rodinu, přátele i okolí, a ti, kteří nezajímají nikoho. Naštěstí nepatřím do poslední skupiny, mám ráda společnost, ale čas od času mě přítomnost lidí dusí a pro získání nové energie potřebuji čas o samotě.

Ta je nějaká divná, řekne si mnohý z vás, a bude mít  pravdu. Ano, jsem jiná. Nesnáším davy, nerada vystupuji na veřejnosti, nepotřebuji druhé lidi, aby mě zabavili, vystačím si sama. Typická introvertka se všemi klady i zápory této skupiny. Neočekávejte ode mě, že zajásám nad hromadným pochodem na některou významnou památku, energii nezískám ani posezením se spolužáky po x letech nebo cestováním do exotických zemí s neznámými lidmi. Zúčastním se, ale společnost mnoha lidí mi energii odčerpává a není to pro mě optimální prostředí.

Na rozdíl od těch, kteří energii dobíjejí sportem, společnými aktivitami se spoustou přátel, upřednostním sólo procházku v lese nebo parku, povídání se stromy beze slov. Nabíjím se procházkami ve vlastních myšlenkách.

 

Partneři soutěže:

710x100-4.png

DIG_680x140_stat.jpg

 

Soutěž Moje energie
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%