Když svítí slunce
Foto autorka

Když svítí slunce

18. 2. 2019

Ano, když svítí slunce, taky vás to táhne ven? Myslím, že odpověď znám, protože my to máme stejné. A tak nás páteční slunečné odpoledne 15.2. vytáhlo na malý výlet. Nejdříve jsme jeli zkontrolovat zahradu a potom jsem chtěla jít po cyklotrase kolem Labe.

Zahrada vypadá po zimě celkem slušně, jen nás čeká shrabat listí a ořezat stromky. Další zastávka byla na parkovišti u koupaliště v Brné. Kdysi jsme tam jezdívali s dětmi, ale pak jsme dali přednost přírodnímu koupání, takže jsem tam opravdu dlouho nebyla. V létě tam občas jezdí snacha s vnučkou. Pro nás je tam moc narváno a hlavně tam samozřejmě nesmí pejsci, což je pochopitelné.

Sešli jsme z kopce a pod železničním tunelem jsme došli k bráně koupaliště. Překvapilo nás svou velikostí. Toto termální koupaliště bylo založeno na pravém břehu Labe v roce 1931 jako lázeňské zařízení.  Areál obsahuje 3 bazény, tobogán, hřiště na plážový volejbal, minigolf. Pro letní návštěvníky docela slušné sportovní vyžití. Kolem celého areálu vede Labská cyklotrasa, kterou jsme my využili k procházce s pejsky.

Snažila jsem se fotit, ale světlo a stín mi nějak nejdou dohromady. Přesto jsem pár fotek k článku přidala.

procházka
Hodnocení:
(4.7 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.