Petra Janů: Šedesátiny
budu hodně slavit

Petra Janů: Šedesátiny
budu hodně slavit

8. 10. 2012

Když jsem měla mít padesáté narozeniny, raději jsem odjela do Egypta, aby náhodou někdo neočekával, že budu něco slavit. Ani své šedesátiny jsem slavit nechtěla. Ještě před dvěma lety bych nad nimi mávla rukou, nejsem typ, který někdy organizoval své vlastní oslavy. Jenže když mi zemřel manžel, hodně se změnilo.

V takové chvíli máte na vybranou. Buďto se uzavřete se svým trápením před světem, nebo se s ním poperete. Já jsem se rozhodla, že se se smutkem a samotou musím poprat. A oslava mých šedesátin je jeden ze způsobů. Takže se teď chystám na velký koncert v Lucerně, který bude 19. listopadu. Musím kolem sebe stále vytvářet rušno, musím si vytvářet situace, na které se můžu těšit, dělat si radost, jinak bych se z té samoty utrápila. Takže mě teď čeká šňůra koncertů, vyjde nové album a vše vyvrcholí Lucernou. Vystoupí tam se mnou několik hostů, například Eva Pilarová a Marta Kubišová.

Právě v tomto období, kdy jsem zůstala sama, jsem poznala, jak je důležité mít kamarády a práci. A tak mě zachraňuje to, že jsem s kamarádkami strávila pěknou dovolenou na Lefkadě, že teď nevím, co kvůli přípravám turné mám stihnout dříve. Nebýt toho, bylo by mnohem těžší samotu zvládnout.

zpěvačka
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.