Pelíšek pro psa
FOTO: fera24.cz

Pelíšek pro psa

15. 12. 2018

Kromě kvalitní stravy, hraček a jiných zábavních věcí potřebuje pejsek i místo pro kvalitní odpočinek. Máme pro vás pár rad, jak se neztratit v široké nabídce tvarů, typů, barev a provedení psích pelíšků. Co víc můžete dopřát vašemu pejskovi než kvalitní spánek?  

sto a materiál
V domě třeba najít vhodné místo kam pelíšek umístíte. Je fajn zvolit místo, odkud bude mít pejsek dobrý výhled, vhodnou teplotu, nebo místo, kde se nejčastěji pohybuje. Další, co je vhodné při výběru zohlednit, je potahový materiál pelíšku. Je potřebné zamyslet se nad tím, kde bude pelíšek umístěn. Bude do něj pejsek chodit čistý, nebo celý od bláta?  Snadné na údržbu jsou pelechy s potahem z eko kůže nebo polyesteru. Takový povrch snadno očistíte vlhkým hadříkem, či kartáčem. Potah lze taky jednoduše sundat a vyprat v pračce!  

Tvar
Pro milovníky spánku v klubíčku přijdou vhod oválné pelíšky, kulaté, nebo ve více hranném tvaru. Pokud vašim chlupáčům stačí se jenom natáhnout a ležet si třeba na boku, postačí pohodlná obdélníková matrace. Mezi top tvary patří klasické obdélníkové pelíšky s vyvýšenými boky. V takovém pelíšku se dobře vyspí snad každý pes. Velikost Velikost musíme vybírat podle našeho pejska. Samozřejmě nevadí, když i menšímu psovi dopřejete obrovský pelech. Záleží jenom na vás a na místě kde bude pelech dávat.  

Máte dva psy?
Když máte dva psy menšího vzrůstu, mněl by vám postačit jeden velký pelech. Když by se ale nevěděli dělit, je dobré zakoupit dva menší, nebo i speciální dvouposchodový, který budou určitě milovat!   Na internete existuje i množství recenzí a testu, které vám při výběru pomohou vybrat ten správný.

domácí mazlíčci pes
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%