Podzimní fotografická
soutěž začala!

Podzimní fotografická
soutěž začala!

7. 10. 2012

Milé čtenářky, milí čtenáři, to, že fotografování milujete, jsme se přesvědčili během Velké letní soutěže, do níž jste poslali stovky výborných snímků. A jelikož jste často žádali o nějaké pokračování, rádi Vám vyhovíme.

Magazín i60.cz proto vyhlašuje druhou čtenářskou fotosoutěž, jejímž tématem je tentokrát "Moje radost". Zachyťte svým přístrojem cokoliv, co Vám dělá radost – zahrádku, skalku, domácí mazlíčky, oblíbené místo nebo hobby. Vaší radostí mohou být jistě i členové rodiny – potomci, příbuzní, ale i přátelé.

Soutěž bude tentokrát dvoukolová. Nejdříve budou dávat hlasy fotografiím sami čtenáři, a to až do 31. října. Ve druhém kole vybere vítěze soutěže odborná porota složená ze členů naší redakce, konkrétně z padesáti fotografií s největším počtem hlasů od čtenářů. Vítězné snímky představíme 5. listopadu 2012.

„V průběhu první fotosoutěže jsme dostali od čtenářů obrovské množství pozitivních ohlasů. Je vidět, že fotografování je velmi oblíbeným koníčkem. Rozhodli jsme se proto uspořádat fotosoutěž na nové téma. Věřím, že zachycená radost na snímcích soutěžících udělá radost i všem ostatním čtenářům," uvedl manažer redakce Jan Raška.

A co budete moci vyhrát tentokrát? Například digitální fotoaparát, digitální fotorámeček, flashdisky a další věcné ceny.

Těšíme se na Vaše skvělé fotografie!

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...