Žlutá či červená v zimě? Proč ne?
Ilustrační foto: pinterest.com

Žlutá či červená v zimě? Proč ne?

25. 11. 2018

Výrazné barvy. Žlutá, zelená, světle modrá, červená, oranžová. Většinou je spojujeme s jarem a létem. Ale co tak pořídit si výrazný barevný zimní kabát? Ano, je to riskantní investice. Když se ale podaří, může z ní být láska na řadu let.

Většina žen při výběru kabátu volí takzvané neutrální barvy. Černou, šedou, béžovou, hnědou. Je to logické a správné. Kabát není tričko, které po dvou letech vyhodíme.

Pokud jde o kvalitní drahý kus, čekáme od něj, že spolu prožijeme často několik let, mnohdy mnoho let. A tak si většina žen řekne: Šedý nebo černý je univerzální klasika a navíc se dá zkombinovat s kdejakou barevnou šálou.

Je to tak, ženy oblečené v klasické černé či béžové či šedé zpravidla vypadají elegantně, jde o takzvaný nadčasový styl. Jenže pak potkají na ulici někoho, kdo září. V kabátu nebo svetru v barvě, kterou by si nikdy nekoupily. A tu ženu si zapamatují, ohlédnou se za ní, zkrátka je upoutá. Protože je jiná. Protože má v zimě barvu, která k zimě takzvaně nepatří.

Ty odvážnější ženy zkusí aspoň párkrát v životě zaexperimentovat a vyrazit i v chladných dnech v něčem naprosto výrazném, v takzvané letní barvě. Někdy stačí růžový pletený kulich, velká žlutá šála nebo výrazně červený klobouk. Není špatné začít s barvami například v podobě zimního svetru, ideálně roláku, který z nenápadného kabátu bude odvážně vykukovat. Může to být první krůček k odvážnějšímu skoku, tedy pořízení si výrazného kabátu.

Barevné kabáty budou mít vždy více odpůrkyň než příznivkyň. Ale když pak nějaký takový v šedi podzimních a zimních ulic zazáří, zpravidla vzbudí pozornost.

Tady je malá inspirace, že některé ženy se barev ani v zimě nebojí a že výsledek bývá zajímavý. Ale hlavně, že v tomto případě na nezáleží na věku nositelky.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%