Lékárny Pharmia nabízí seniorům
výrazné slevy vybraných produktů

Lékárny Pharmia nabízí seniorům
výrazné slevy vybraných produktů

2. 10. 2012

Mezinárodním dnem seniorů, 1. října, odstartovala velká měsíční kampaň sítě lékáren Pharmia. Ve svých více než čtyřiceti lékárnách po celé České rebublice nabízí seniorům výrazné slevy vybraných prouktů. Vitamíny, doplňky stravy, léky na léčbu kolenních kloubů, léky na artrózu či proti bolesti je nyní možné koupit až s 50procentní slevou. 

"Senioři samozřejmě patří k naší významné zákaznické skupině. Tato akce je naše poděkování třetí generaci, které se věnujeme dlouhodobě," uvedla Marcela Kousalíková, marketingová ředitelka společnosti Pharmia. Firma již druhým rokem organizuje pro seniory přednášky a semináře na nejrůznější témata, týkající se zdraví seniorů.

Kupujete si například GS Condro Forte posilující kloubní chrupavku? Zatímco běžně jedno balení stojí 869 korun, v lékárnách Pharmia jej v říjnu můžete pořídit za 699 korun. Potřebujete si pravidelně měřit tlak? Pořiďte si speciální tlakoměr Tensoval Duo Control za bezkonkurenční cenu 1639 korun.

Celou nabídku akčních lékárenských produktů si můžete prohlídnout v přiloženém letáku (pod článkem). Jeho součástí je také soutěžní kupon, na základě něhož můžete vyhrát lázeňský pobyt v luxusním hotelu "V nebi" v Jizerských horách. Stačí si leták vytisknout, odstřihnout a vyplněný kupon zaslat na adresu naší redakce:

i60 Publishers
Jarkovská 1026/5
153 00 Praha 16

Leták s kuponem si také můžete osobně vyzvednout v lékárně Pharmia, kterou máte nejblíž Vašeho bydliště. Seznam lékáren najdete zde.

Více informací o soutěži si můžete přečíst zde.

léky zdraví
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Ke stažení
Leták Pharmia pro seniory

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.