Škoda z lásky: Nová soutěž o vůz Karoq
Co jste zažili se svou škodovkou vy?

Škoda z lásky: Nová soutěž o vůz Karoq

4. 11. 2018

Chcete vyvézt celou rodinu v luxusní Škodě Karoq? Nyní máte jedinečnou příležitost. Právě tento technologiemi nabitý vůz získá na celý měsíc vítěz nové čtenářské soutěže portálu i60. A na soutěžící čekají i další zajímavé ceny. Škodovka byla před lety téměř v každé domácnosti. A jak to tak bývá, každý s ní zažil nejrůznější příhody, ať už úsměvné či méně veselé.

Škoda 1000 MB, 105, 120 GL, Felicia, Favorit, Rapid... Jaký model jste mělli vy? Mělo vaše auto jméno? Pamatujete si na svou první jízdu se škodovkou? Kam jste s ní nejdál dojeli? Jaký nejsilnější zážitek se vám vybaví s vaší Škodou? Pište své příběhy do naší nové soutěže s názvem "Škoda z lásky".

Pravidla soutěže

Čtenářské soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60 (zaregistrovat se můžete na tomto místě). Soutěžní příspěvky musí být vloženy přes čtenářský profil a tématem příspěvku musí být zážitek s jakýmkolii vozem značky Škoda. Přivítáme, když bude soutěžní příspěvek opatřen fotografií z vašich archivů, ale není to podmínkou soutěže. Každý čtenář může do soutěže vložit až tři soutěžní příspěvky.

Soutěžit potrvá do pátku 18. ledna 2019. Redakce společně se zástupci společnosti Škoda Auto vyberou pět nejzajímavějších příspěvků, jejichž autoři získají od automobilky věcné ceny, např. historický blok, hrnek, nákupní tašku, kovové miniatury modelů Škoda. Na celkového vítěze soutěže pak čeká Škoda Karoq. Tento plně vybavený vůz bude moci soutěžící využívat po čtyři týdny!

V průběhu soutěže pak budeme našim čtenářům přinášet nejrůznější novinky ze společnosti Škoda Auto. Představíme vám detailněji vybrané modely automobilky, ale i zajímavé služby, které automobilka svým zákazníkům nabízí.

Těšíme se na vaše soutěžní příspěvky na téma Škoda z lásky!

(Upozornění redakce pro nové čtenáře, kteří se chystají soutěžit: Po vložení článku do formuláře v čtenářském profilu nezapomeňte kliknout na odkaz Zveřejnit. Tím se váš článek dostane do naší administrace a my jej po editaci vydáme. Zveřejnění článku trvá zpravidla 1-3 dny. Článek se objeví na homepage mezi čtenářskými přispěvky pod reklamním bannerem. Prvních osm článků je redakčních).

 

S tímto vozem bude moci vítěz soutěže jezdit celý měsíc:

Karoq.jpg

 

 

Soutěž: Škoda z lásky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.