Módní přehlídka našich modelek v Písecké bráně opět okouzlila
FOTO: Anna Pleslová

Módní přehlídka našich modelek v Písecké bráně opět okouzlila

2. 10. 2018

Písecká brána je  víc než jen nádherný prostor s neopakovatelnou atmosférou. Je to přímo místo magické. A naše modelky dostaly již  počtvrté  možnost prezentovat se právě tady, v rámci Babího léta  v pohybu, který organizuje Praha 6 a organizace Porte.

Je to vždy výzva, na kterou se neskutečně těšíme. Myslím, že každým rokem se posouváme dál, i když základní pilíře zůstávají stejné. Představujeme vždy butik, versus second hand. To pro porovnání, a taky abychom divačkám dali tip  na zajímavé obchody. Máme vždy  program s hosty. Tentokrát to byly 3 kreativní umělkyně „Šamamky“. Mladé ženy, které se představily workshopem a přivezly i ukázky svých prací.

Také jsem mohla představit dalšího muže v našich řadách. Pana Slávu Doušu. Tento báječný člověk si získal srdce nás všech už při zkoušce v buticích. A nejenom nás, ale i diváků a divaček a  celého osazenstva Písecké brány. Je to prostě náš benjamínek. 

Modelky a model oblékli outfity z butiku Office Mode, kde se prodává především značka Rosenbaum. Tato česká modní značka je na trhu od roku 1907, dědí se z generace na generaci a stále představuje vysokou krejčovinu českého odívání. Modely této firmy doplnila klasická anglická móda firmy Michaela Luisa. Všechny modely byly nádherné, ve slušivé dámské délce. Klasika je prostě věčná, to rezonovalo i v hledišti.

V druhé části přehlídky jsem představila modely ze Second Paris. To  je užasný second hand. Okouzlil nejenom mě, ale i modelky a modela. Naší přehlídku přišli podpořit i majitelé tohoto butiku, paní Mária a Vladimír Tarcalovi. Užili si s náma báječnou atmosféru, která vládla od 11 hodin až do večera. Všichni jsme si to báječně užívali hned od rána, kdy začaly česat kadeřnice ze střední školy Centrum odborné přípravy technicko-hospodářské, obor kadeřník, v doprovodu pana učitele Romana Maďara. Zároveń s nimi začala kouzlit i naše vizážistka společnosti Mary Kay Pavla Zajíčková.

Za zvuků nádherného mixu francouzské hudby začal nácvik choreografie, ladění modelů podle pořadového čísla, poslední úpravy. Vzrušení, nadšení, trošku obavy, ale hlavně očekávání bylo cítit na všech stranách. Bylo to úžasné, ale tak rychle tu uteklo! Domů si modelky odnášely výborný pocit a radost, stejně jako i nádherný balíček kosmetiky od české firmy Vivaco, která byla partnerem akce.

Děkuji všem - pořadatelům, partnerům, kadeřnicím, vizážistce, modelkám a modelovi, hostům i diváčkám a divákům, kteří se přišli podívat a podpořili nás. Děkuji fotografovi Václavu Burlemu a kameramance Danuši Kubátové, jejíž video také brzy zveřejníme. 

móda Modelky
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%