Fotosoutěž Obrázky podzimu právě začíná
Ilustrační foto: pixabay.com

Fotosoutěž Obrázky podzimu právě začíná

23. 9. 2018

Nejen kalendář, ale i počasí už ohlásilo podzim. A tak je tu naše tradiční fotosoutěž "Obrázky podzimu". Tentokrát se bude soutěžit o kovové kapesní svítilny.

PRAVIDLA SOUTĚŽE
Fotosoutěže "Obrázky podzimu" se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu  i60 (registrovat se můžete zde). Každý soutěžící může do soutěže vložit celkem tři snímky o velikosti 0,5 - 2 MB, a to prostřednictvím formuláře v sekci Soutěže. Podmínkou soutěže je vkládání výhradně autorských fotografií pořízených v průběhu letošního podzimu! (Datum pořízení fotografie musí být od 23.9.2018). Upozorňujeme, že fotografie stažené z internetu či snímky z minulých let budou ze soutěže vyřazeny. Ke každému snímku musí být uveden titulek a krátký popisek, kdy a kde byl snímek pořízen.

Všichni čtenáři budou moci kliknutím na palec vyjádřit, která z fotografií se jim líbí (k dispozici budou mít 20 hlasů, které budou moci rozdat libovolně vybraným snímkům, na jeden snímek bude možné dát maximálně 5 hlasů), pro výběr vítěze však nebude mít toto hodnocení vliv.

Soutěž bude trvat do pátku 17. listopadu, a to 12. 00 hod. Redakce vybere 3 vítězné fotografie, další 3 snímky budou vybírat  čtenáři, kteří v diskusích u článku s výsledky soutěže označí jméno autora a název snímku (nesmí označit svůj snímek). Vítězové, jejichž jména vyhlásíme v neděli 18. listopadu, obdrží jako cenu kapesní svítilny.

Stejně jako u soutěží Obrázky jara a Obrázky léta budou snímky vítězů automaticky zařazeny do kalendáře na rok 2019. Tyto snímky pak budou doplněny o fotografie, které vybere redakce z rubriky Foto dne.

Výherci našich pravidelných soutěží

A na tomto místě ještě vyhlašujeme vítěze našich pravidelných soutěží. Při losování úspěšných soutěžících vědomostního kvízu uplynulého týdne měla tentokrát štěstí paní Eva Bělotová. Počinem týdne jsme vyhodnotili pomoc paní Lidmily Nejedlé s organizací výstavy fotografií v Poděbradech. Oběma dámám gratulujeme a posíláme malý dárek.

Přejeme fotografům pěkné fotografické úlovky, soutěžícím hodně štěstí, modelkám laskavé a hojné publikum a všem příznivcům portálu krásné podzimní dny a hodně zábavy i na našem portále i60.cz.

Tahle země není jenom pro mladý!

 

fotosoutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.