Naložená krkovička
Foto: autorka

Naložená krkovička

12. 9. 2018

Ingredience: 6 plátků krkovice asi 2 cm silné, 5 kousků střední cibule, grilovací koření, kremžská hořčice, 8 velkých žampionů, velká tatarka, sůl.

Postup:
Naložíme nejlépe den předem plátky masa, nesolíme, přidáme k nim grilovací koření – rovnou polévkovou lžíci, 2 polévkové lžíce kremžské hořčice a celou velkou tatarku. Řádně promícháme a pod folii dáme do lednice. Druhý den na dno pekáčku dáme 3 na hrubo nakrájené cibule, rozprostřeme maso a veškerou marinádu, přidáme oloupané a na hrubo nakrájené žampiony, osolíme a posypeme zbylými dvěma cibulemi.

Zakryjeme pekáček alobalem a pečeme přibližně 50 minut na 170 stupňů, pak odkryjeme a dopečeme do měkka.

Podáváme s chlebem či bramborami a k tomu rajčata, okurky na kolečka a jistě i vychlazené pivko. Moc dobrá mňamka.

 

recepty
Hodnocení:
(4.6 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.