Volné kalhoty. Sluší nebo ne?
FOTO: pinterest.com

Volné kalhoty. Sluší nebo ne?

17. 8. 2018

Říká se jim kalhoty palazzo. Jsou volné, splývavé, pohodlné, často se vzory. Některé ženy je milují, jiné nenávidí. Prý nedělají hezkou postavu. Tak zařadit je do šatníku nebo ne?

Patří mezi ty kousky oděvu, které vzbuzují různé reakce. Někdo je považuje za ideální oblečení pro horké dny zejména pro dámy vyššího věku nebo s postavami, které zrovna nechtějí dávat na odiv. Zkrátka pro ženy, které vědí, že minisukně nebo šortky nejsou jedinou variantou oblečení, když je nesnesitelné horko.

Takové vzdušné kalhoty totiž chladí a chrání před sluncem a zároveň nejsou ve vedrech nepříjemné jako třeba džíny nebo kalhoty obepínající postavu. Často je však volí i dívky mladé, ty, které mají rády neformální módu. Velká část žen je však považuje za poněkud beztvarý pytel, který postavě nositelky spíše ublíží, než aby pomůže. Rozšiřují zadek, zkracují nohy, zkrátka žena v nich vypadá divně, myslí si mnohé dámy.

Ano, není to oblečení, které sluší každému a nemusí se každému líbit. Na druhé straně se často stává, že když v takových palazzo kalhotách potkáme nějakou ženu, zaujme nás. Rozhodně je na promenádě podél moře nebo na večerní vycházce městem zajímavější, než šedesátnice narvaná do přiléhavých šortek nebo kapsáčových bermud.

Palazzo kalhoty jsou zkrátka elegantnější, zajímavější a naznačují o své majitelce, že jde o ženu sebevědomou, která nechce splývat s davem. Takže je můžeme vzít na milost, obdivovat nebo nenávidět, faktem zůstává, že existují a neuškodí se s nimi aspoň takto na obrázcích seznámit. Při současné vlně veder je k tomu důvod.

móda
Hodnocení:
(4.9 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

13%