Jmenuji se Albert
Foto: autorka

Jmenuji se Albert

16. 5. 2018

Vážení přátelé, milí Íčkaři,

zdravím Vás všechny a dovoluji si napsat pár slov.

Naše babi mi dala Vaši adresu, prý se mám představit a také se s Vámi seznámit. Moje předchůdkyně Lady prý dělala naší rodině dopisovatelku, a  já nechci vůbec zůstat za ní pozadu. Jak jsem slyšel, byla to moc milá holka, a všichni tu na ni vzpomínají s láskou. Já jsem vlastně ještě malý kluk, ale můžu napsat, že se mi u nich líbí, zvláště ti dva kluci, s těmi už jsem velký kamarád. Nejdřív se mi stýskalo po mé mamince a sourozencích, to musím přiznat, ale už jsem si tu zvykl a vím, že mě mají všichni rádi. Taky se tu mluví o dědovi, ale já ho ještě neviděl, on mě ano, protože můj páníček vzal flešku s fotkami a odnesl ji dědovi do nemocnice, tak měl děda možnost mě vidět, a já se zase těším, že brzy uvidím i já jeho.

Jméno mi vybral starší Honzík, ne všem se to jméno líbí, ale mohlo být ještě horší, takže jsem za něj nakonec rád. Říkají mi různě, třeba Albi, Albík a podobně, ale babi říkala, že nejlépe by mi slušelo jméno Čertík, protože jsem takový čertovský typ, sem tam někoho kousnu, vyběhnu všechny schody a vůbec jsem pohybově nadaný, ale i chytrý a šikovný, to říkala babi, já samochválu nemám rád. Jsou mi teprve 2 měsíce, ještě si se mnou užijí, tak jsem si řekl, že je moc zlobit nebudu, protože cítím, že jsem tady vítaný.

Je to pár dní, přišla se na mě podívat malá Emma se svými rodiči, oba jsme měli se setkání radost, kousnout jsem ji nechtěl, je to malá holka, ale pak mi vzala moji novou pískací hračku, tak jsem byl smutný, ale ona ji při odchodu vrátila, tak jsem byl rád, no, jsme dvě mláďata, musíme se k sobě chovat pěkně.

Já si myslím, že to pro začátek stačí, přikládám i pár fotek, jak mě kluci opatrují, jsem v jejich společnosti rád.

Zdravím Vás všechny, ale i Vaše domácí mazlíčky, užívejte si pěkného jara, a hlavně buďte všichni zdraví.

Jejich Albert  (ale i Váš)

 

 

 

 

 

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%