Výrazný šperk dělá divy. Hodí se pro každý věk
FOTO: pinterest.com

Výrazný šperk dělá divy. Hodí se pro každý věk

9. 5. 2018

Upoutá pozornost. A třeba ji zároveň i odpoutá od něčeho, na co nechceme upozorňovat. Není důvod se ho bát v žádném věku. O čem je řeč? O výrazném, velkém šperku na krk.

Náhrdelník. Může být dlouhý nebo široký, obepínající krk nebo naopak chrastící a cinkající až někde na břichu. Může být zlatý, stříbrný, výrazně barevný nebo třeba klidně z kusů látek či kamenů. Hlavní je, aby byl zajímavý, výrazný, klidně třeba až šokující.

Jistě, některé ženy mohou říct, že jde o záležitost nevkusnou, od určitého věku nevhodnou, zbytečně poutající pozornost. Další ženy však namítnou, že právě o to jde, že zajímavý šperk dokáže z nenápadného, obyčejného oblečení udělat pozoruhodné. Faktem je, že když k jednoduché bílé košili či halence přidáme něco velkého na krk, jedná se najednou o úplně jinou košili či halenku. Výrazné šperky dodají takzvaný šmrnc.

Přestože si některé ženy myslí, že by s přibývajícími roky měly volit zásadně šperky jemné, jednoduché a nenápadné, často se pak otočí za dámou, která se výrazných ozdob nebojí.

Je na vkusu každé ženy, čemu dává přednost, ale každopádně neuškodí podívat se na příklady, že velký a výrazný náhrdelník neznamená laciný nevkus. Když se vybere ten pravý, je tomu přesně naopak.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%