Žena jako inspirace: Maye Musk
Ilustrační foto: pinterest.com

Žena jako inspirace: Maye Musk

13. 4. 2018

Stříbrné vlasy, vrásky, výrazná rtěnka. To je styl, kterým se ve světě módy prosadila tato dáma. Je jí šedesát devět let a je právě jednou z nejvýraznějších tváří modelingu.

V mládí zvítězila v soutěži krásy v Jihoafrické republice, poté dostudovala univerzitu a stala se odbornicí na zdravou výživu. Zdá se, že v jejím případě se povolání snoubí s životním stylem. Je dlouholetou vegetariánkou, propagátorkou přírodního stylu života a odpůrkyní plastické chirurgie. Přestože se při své práci výživové poradkyně celý život příležitostně věnuje modelingu, v posledních letech má v této oblasti práce více než dříve. Je jednou z ukázek, že mnozí výrobci oblečení a kosmetiky v zahraničí čím dál častěji angažují zralé ženy do reklam a na módní přehlídky.

Maye má čím dál více příznivců i proto, že je prostě sympatická tím, že pracuje, i když by vůbec nemusela. Její syn je totiž Elon Musk, jeden z nejbohatších a nejvlivnějších lidí světa, vynálezce, filantrop, výrobce elektromobilů, zakladatel platebního systému PayPal a dalších vynálezů, které výrazně změnily společnost. Maye tedy patří do společnosti nejbohatších lidí světa, ale přesto se proti životnímu stylu mnoha z nich vymezuje. V rozhovorech často říká, že jí vadí, že ze života mizí přirozenost. A právě na ni vsadila.

Je sice vždy na veřejnosti pečlivě upravená a nalíčená, ale odmítá zastírat svůj věk. Neodstraňuje si vrásky a nebarví si vlasy. Přesto je výrazná, nepřehlédnutelná, a její styl může být pro některé ženy inspirativní.

Inspirace pro ženy
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

13%