Žena jako inspirace: Maye Musk
Ilustrační foto: pinterest.com

Žena jako inspirace: Maye Musk

13. 4. 2018

Stříbrné vlasy, vrásky, výrazná rtěnka. To je styl, kterým se ve světě módy prosadila tato dáma. Je jí šedesát devět let a je právě jednou z nejvýraznějších tváří modelingu.

V mládí zvítězila v soutěži krásy v Jihoafrické republice, poté dostudovala univerzitu a stala se odbornicí na zdravou výživu. Zdá se, že v jejím případě se povolání snoubí s životním stylem. Je dlouholetou vegetariánkou, propagátorkou přírodního stylu života a odpůrkyní plastické chirurgie. Přestože se při své práci výživové poradkyně celý život příležitostně věnuje modelingu, v posledních letech má v této oblasti práce více než dříve. Je jednou z ukázek, že mnozí výrobci oblečení a kosmetiky v zahraničí čím dál častěji angažují zralé ženy do reklam a na módní přehlídky.

Maye má čím dál více příznivců i proto, že je prostě sympatická tím, že pracuje, i když by vůbec nemusela. Její syn je totiž Elon Musk, jeden z nejbohatších a nejvlivnějších lidí světa, vynálezce, filantrop, výrobce elektromobilů, zakladatel platebního systému PayPal a dalších vynálezů, které výrazně změnily společnost. Maye tedy patří do společnosti nejbohatších lidí světa, ale přesto se proti životnímu stylu mnoha z nich vymezuje. V rozhovorech často říká, že jí vadí, že ze života mizí přirozenost. A právě na ni vsadila.

Je sice vždy na veřejnosti pečlivě upravená a nalíčená, ale odmítá zastírat svůj věk. Neodstraňuje si vrásky a nebarví si vlasy. Přesto je výrazná, nepřehlédnutelná, a její styl může být pro některé ženy inspirativní.

Inspirace pro ženy
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%