Já, knížka a HitHit
Foto: archiv autorky

Já, knížka a HitHit

6. 4. 2018

Že jsem napsala knížku, jsem už tady psala. Že mi ji vzali v nakladatelství Petrklíč k vydání, jsem taky psala. A teď mám důvod k jásotu zase. Konečně byl spuštěn můj projekt, o kterém jsem tak dlouho mezi známými mluvila. Jeho účelem je - jak jinak - shánění peněz, které já potřebuji k spolufinancování vydání knížky Rozlouskni oříšek.
Proto jsem hledala způsoby, jak na to. A narazila jsem na výraz crowdfunding.
Znáte ho? Slyšeli jste o něm? Víte, co to je a jak funguje?
Je to vlastně jednoduše řečeno sponzorování nějaké projektu s tím, že za odměnu si můžete vybrat dárek. Samozřejmě nemusíte, můžete poslat jen tak něco z dobrého srdce. Ale proč něco dělat zadarmo, ne? I dobrá vůle si zaslouží odměnu. Já se registrovala na webovém portálu HitHit, a právě na něm byl 3. dubna můj projekt spuštěn.

Uf, ale byla to fuška. Nevěděla jsem, jak na to. Pomáhalo mi s ním spousta známých a přátel, například i naše zmrzlinová Danka. Díky .-)
Takže pokud vás  můj článek zaujal, pokud chcete o projektu vědět více, nahlédněte na:

https://www.hithit.com/cs/project/4525/rozlouskni-orisek

Třeba i vás zde něco zaujme, a zauvažujete....  :-)  Držte mi palce, prosím. A pokud můžete, sdílejte na sociálních sítích. I kdybyste mi vy pomoci nemohli, třeba knížka zajme někoho jiného. Díky

A pokud máte v koutku srdce nějaké obavy, můžu vám slíbit, že veškeré peníze použiji na financování knihy, budu moci zaplatit ilustrátorovi Václavovi Nezvalovi, který mi zatím obrázky kreslí zdarma jen z dobrého srdce, a zbytek využiji na dárky, které jsem slíbila. Web si využití peněz hlídá a ověřuje.

Pokud se stane, že přispějete a já přesto nedosáhnu na cílovou částku, nic se neděje. Peníze se vám vrátí zpět na váš účet v plné výši.

Už teď ale děkuji za snahu mi pomoci.

-----------------------------------------------

"Odborníci říkají, že prvním hromadným financováním byla sbírka na české Národní divadlo. Ano, byla. Roli vlasteneckého tisku, který o ní šířil informace, dnes plní internet, sociální sítě, blogy, emaily. Crowdfunding, tedy hromadné financování, otevírá kreativním lidem doposud zavřené dveře. Nemusí se zaprodat, obcházet takzvané andělské investory, stačí vytvořit nápaditou prezentaci projektu a dál se soustředit na práci." (Z webových stránek HitHit).

http://www.matyldinopovidani.cz/

 

 

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.