Nejkontroverznější výstava na světě, která pobouřila tisíce lidí, míří opět do Česka
FOTO: VOYAER

Nejkontroverznější výstava na světě, která pobouřila tisíce lidí, míří opět do Česka

7. 3. 2018

Když Slovák Mário Petreje vloni poprvé v České republice uspořádal Výstavu skutečných nahých žen, rozdělil tuzemsko na dva tábory. Jedna část obyvatelstva se cítila pohoršeně a výstavu odsuzovala, druhá část naopak výstavu vítala.

Nakonec nejkontroverznější výstavu na světě navštívilo během pouhých 18 hodin více, než 1500 návštěvníků. Nyní se výstava vrací opět do Česka! Letos naposledy!

V roce 2016 se v hlavě Mária Petreje zrodil nápad uspořádat v „konzervativním“ slovenském prostředí nejodvážnější výstavu v historii – Výstavu skutečných nahých žen VOAYER. Jak sám říká, nahota je dnes běžnější v online světě, než v realitě. A tak jako sex, i nahotu jiných bytostí, prožíváme v plné přítomnosti. Proto je jediným a podstatným cílem výstav VOAYER zprostředkování vzrušujícího zážitku z přítomného okamžiku. Po slovenském úspěchu se rozhodl výstavu uspořádat také v Česku, a to vloni. Během tří dnů výstavu navštívilo více, než 1500 návštěvníků.

Slovenský organizátor Mário Petreje se nejen pro velký úspěch výstavy, ale také po mnoha pozitivních reakcí návštěvníků, rozhodl uspořádat tuto výstavu v ČR opět a naposledy! Vyhlédl si pro tento účel prostory pražského Tančícího domu, kde se celoročně pořádají různé vernisáže a výstavy. Poslední výstava skutečných nahých žen se uskuteční 17. - 21. dubna 2018 v Galerii Tančícího domu. Každý výstavní den se svlékne 13 nových modelek, které si návštěvníci budou moci nejen prohlédnout, ale některých se dokonce i dotýkat. Pokud se tedy návštěvník rozhodne navštívit výstavu po všech pět dnů, může se těšit celkem na 65 skutečných nahých žen v různých polohách.

„Budou-li se chtít některé návštěvnice během výstavy svléknout a vytvořit si tak jedinečný celoživotní zážitek, stačí, když o tuto možnost požádají jednoho z pořadatelů,“ říká slovenský organizátor Mário Petreje, který má v plánu budoucnu s výstavou navštívit i další země.

"Výstava VOAYER vzbudila loni v hlavním městě velký zájem. Galerie Tančící dům již v minulosti pořádala výstavy erotických děl Káji Saudka či Sexplicit, z tohoto důvodu jsme se rozhodli do Tančícího domu umístit i kontroverzní erotickou výstavu VOAYER," vysvětluje ředitel Galerie Tančícího domu Robert Vůjtek.

 

výstavy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%