Kudrny a vlny. Radost i starost
Ilustrační foto: pinterest.com

Kudrny a vlny. Radost i starost

2. 3. 2018

Žena, která má rovné vlasy, touží po těch kudrnatých. Ta, která je má, touží po rovných. Pravda je taková, že ženy s vlasy, které se kroutí a vlní, to mají s volbou účesu mnohdy obtížnější.

Mnozí si sice myslí opak, ale je to tak. Z kudrnatých, krepatých či vlnitých vlasů, které si žijí svým životem a nenechají se jen tak spoutat, je mnohem obtížnější vytvořit účes podle představ jejich majitelky. Některé typy účesů z nich prostě udělat nejdou a je nesmyslné po nich toužit, protože pak by dotyčná musela každé ráno trávit hodiny česáním, žehlením vlasů, lakováním, tužením a kdo ví čím ještě. Výsledek stejně je, že když zafouká či zaprší, vlasy se opět vesele zkroutí a zvlní, jak se zachce jim a nikoli, jak by si přála jejich nositelka.

Mnohé ženy se tím trápí a přitom od okolí slyší: ty se máš, takové nádherné vlny, ty by si každý přál. Jedinou cestou, jak spokojeně žít a zářit s kudrlinami a vlnami, je najít ten správný střih. Přesně takový, ve kterém neposedné vlasy vyniknou a všem bude jasné, že právě tak mají vypadat. Že jde o záměr, ne o to, že se žena nestihla učesat a proto jí vlasy trčí do všech světových stran.

Majitelky kudrlin často říkají, že sice od kadeřníků mnohokrát odešly spokojené, ale když další den ráno vstaly, po účesu nezbylo nic. To se stává v případech, že střih neodpovídá kvalitě vlasů. Pokud se však podaří najít kadeřnici, která umí odhadnout, v jakém střihu by kudrny vynikly, je zpravidla vyhráno a majitelka takových vlasů prochází životem v naprosté spokojenosti. Stačí zatřepat hlavou, vlasy si zapadnou do správných kolejí a okolí obdivně říká: ty se máš, ty máš háro.

Tak tady je malá inspirace, že vlnité vlasy mohou vypadat krásně na ženách různého věku a že ty správné účesy pro ně existují.

móda vlasy
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

24%

Ano, ale zatím jen částečně

16%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

13%