Černá a bílá. Nesmrtelná kombinace
FOTO: pinterest.com

Černá a bílá. Nesmrtelná kombinace

22. 2. 2018

Černé kalhoty, bílá košile. Nebo naopak, bílé kalhoty, černá košile. Nebo pruhy, puntíky? Když jde o kombinaci černé a bílé barvy, zpravidla vypadá dobře, ať už jde o velké plochy či drobné vzorky.  

Milovnice pestrého oblečení a neobvyklých kreací možná řeknou, že je to nuda. Něco, co se objevuje pořád dokola. Jenže tak to v módě chodí. Když se něco ukáže jako slušivé, ženy to kupují, stává se z toho trend, ke kterému se návrháři stále vracejí. Přesně to platí v případě kombinace bílé a černé barvy. Milovnice minimalismu nikdy nešlápnou vedle, pokud volí černé kalhoty či černou sukni a bílý vršek. Nebo přesně naopak. Bílé kalhoty, bílou sukni, na horní část těla černou.

Vyznavačky ležérní módy nikdy neudělají chybu s černobílým pruhovaným trikem či svetrem. K černým kalhotám vypadá elegantněji, k bílým s nim můžou vyrazit klidně k moři. Dámy, které nedají dopustit na vzory, mají v letošní jarní nabídce v obchodech nepřeberné množství variací černobílých puntíkovaných kousků. Halenky, košile, sukně, šaty. Ano, být puntíkovaná od hlavy k patě ve vyšším věku může být v některých případech riskantní krok, na straně druhé, právě takové klasické šaty mnoha dámám sluší.

Pravda je, že černá a bílá je kombinace, která nikdy nevyšla z módy a sedí snad každé ženě. Na každé je, jakou její variantu zvolí, zda odvážnou či klasickou. Navíc černou barvou můžeme potlačit to, na co nechceme upozorňovat. Třeba větší zadek či široká ramena či poněkud objemnější břicho. Naopak bílou částí oblečení můžeme upozornit na to, za co se nestydíme, co je na nás pořád ještě fajn.

Takže, tady je malá inspirace naznačující, že černá a bílá není nuda a sluší dvacetiletým i osmdesátiletým ženám.

móda
Hodnocení:
(4.7 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%