Modelky z Písecké brány na videu
FOTO: redakce

Modelky z Písecké brány na videu

13. 2. 2018

V září minulého roku se v Písecké bráně uskutečnila módní přehlídka s modelkami portálu i60. Ty čtenářky, co se přišly osobně podívat, zažily příjemnou atmosféru na vlastní kůži. A mohly vzpomínat. I já jsem k nim patřila. A nechtěla se smířit s tím, že video, které bylo natáčeno, asi už neuvidím.

O to větší byla moje radost, když jsem minulý týden obdržela mail s odkazem na video od autorky, paní Lídy Fikerové. Okořeněno o humor a fotografie pana fotografa Václava Burle, je to vlastně velmi milá vzpomínka na už téměř zapomenutou akci. Proč až teď, nevím. Natočit video, je jedna věc. Sestřihat jej, je věc další. Neméně náročná. A být se svojí prací spokojen, je asi to nejtěžší. Kdo to někdy dělal, ví, o čem mluvím. Já jsem jen moc ráda, že paní Lída si tu práci dala a video nám nakonec poslala.  

Tato přehlídka měla vícero „ poprvé“.  Poprvé jme byly samy, bez milé produkční Danielky. Poprvé byl představen muž na portálu i60, pan Kolja Marčev. Je báječný! Poprvé jsme prodaly většinu předváděných modelů přímo na místě. Zústaly nám báječné přátelské vazby.

Modelky oblékly modely z butiku Martina, Šaldova ulice 9, Praha Karlín a oblečení z Textil House v Michelské ulici. O modely byl velký zájem.

Ve videu uvidíte krátce i záznam vystoupení vicemistryně ČR, semifinalistky mezinárodních soutěží ve standartních tancích paní Máří Magdalenu Dufkovou. S jedním ze svých tanečních partnerů, panem Zdenkem Zunou, zatančila jive a na závěr přehlídky passo doble.

Děkujeme všem, co se na akci podíleli, i těm, co se přišli jenom podívat. Děkujeme za video.

 

móda Modelky
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.