Olympijská tipovačka o čepici "Raškovka"
FOTO: Cena pro vítěze Olympijské tipovačky

Olympijská tipovačka o čepici "Raškovka"

6. 2. 2018

Milovníci zimních sportů se dočkali. Po čtyřech letech jsou tu opět zimní olympijské hry, které hostí jihokorejský Pchjongčchang. V roce 2014 přivezli čeští reprezentanti ze Soči osm medailí. Jak budou naši sportovci úspěšní tentokrát? Tipněte si! Startuje naše olympijská tipovačka, ve které není potřeba žádný vklad. Vyhrát můžete "Raškovku", jejíž tvůrci se inspirovali čepicí olympijského vítěze Jiřího Rašky.

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

Tipovací soutěže se může zúčastnit každý registrovaný čtenář (registrovat se můžete zde), který bude soutěžit pod svým jménem, anonymní profily (přezdívky) či vícečetné profily nejsou přípustné. Rovněž není přípustné, aby z jedné I.P. adresy soutěžilo více soutěžících (to platí i pro rodinné příslušníky). Soutěžící odpovídají na redakcí vypsané tipovací příležitosti, které po celou dobu olympiády najdou soutěžící v sekci Soutěže, rubrice Tipovačka. Tipovat lze vždy až do zahájení jednotlivých sportovních klání (uváděno v SEČ, časy jsou přibližné, protože se starty jednotlivých disciplín mohou posouvat). Za správný tip obdrží soutěžící body - počet bodů je vždy uveden u tipovací příležitosti. Body se postupně sčítají, vyhrávají soutěžící s největším počtem bodů, které se sečtou po skončení zimní olympiády. Všechny odpovědi musí být číselné, vyjma otázky "Která země získá nejvíce olypijských medailí". U výsledků hokejových zápasů odpovídejte také čísly a to bez mezer, tedy např. 6:2 (číslo, dvojtečka, číslo bez mezer). POZOR - špatně zapsaný tip nebude uznán! Redakce si vyhrazuje právo tipovací příležitost zrušit, například z důvodu zrušení závodu kvůli nepřízni počasí.

Pro tři soutěžízí s největším počtem bodů máme připraveny čepice "Raškovky", které pro české reprezentanty vyrobila společnost Alpine Pro. V případě rovnosti bodů rozhodne o vítězích los.

V olympijské tipovačce se zaměříme především na české reprezentanty a samozřejmě na disciplíny, kde lze očekávat zisk některé z medailí. Největšími želízky v ohni jsou samozřejmě rychlobruslařky, biatlonisté, snowboardisté, ale i čeští hokejisté.

Tak neváhejte, zkuste si i vy olympijskou tipovačku.Tipovat můžete už nyní na tomto místě.

 

A hlavně, držte společně s námi palce českým reprezentantům. Sportu zdar!

sport Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.