Pošlete pohlednici z našeho portálu
Ilustrační foto: pixabay.com

Pošlete pohlednici z našeho portálu

19. 12. 2017

Když jsme si přečetli článek kolegyně Vratislavy Hofmanové o tom, že se vrací tradice zasílání pohlednic jako přání k vánočním svátkům, napadlo nás, že bychom mohli umožnit našim čtenářům pohlednice posílat - bezplatně a ze svého počítače. 

Na portále i60 je celá řada skvělých fotografů, kteří mohou své snímky použít jako elektronickou pohlednici pro své rodinné příslušníky, přátele či známé. A ti šikovnější mohou připravit přání k vánocům, narozeninám či jmeninám pro ostatní čtenáře.

Jak na to?

V horním menu najdete nový odkaz Pohlednice. Když na něj kliknete, otevře se seznam fotografií podobně jako u rubriky Foto dne. Na pravé straně stránky pak najdete formulář pro vložení fotografie a jejího názvu. Po kliknutí na tlačítko Vložit pohlednici se fotografie uloží - objeví se v levé části stránky. Pod vloženými fotografiemi je oranžové tlačítko Poslat pohlednici. Po kliknutí se otevře formulář pro vložení e-mailu adresáta a vzkaz (text přání, pozdrav atd.). Systém odešle pohlednici z e-mailové adresy, pod kterou se čtenář přihlašuje (zaregistruje) na portále i60.

Fotografie jsou veřejné, tedy čtenáři uvidí, jakou fotografii její autor vložil. Text posílané pohlednice je samozřejmě skrytý a vidí jej pouze odesílatel a pak adresát ve svém e-mailu.

Pravidla pro vkládání fotografií
Všechny fotografie vkládané do rubriky Pohlednice musí být autorské, není možné vkládat snímky stažené z internetu, vyjma snímků z trzv. free fotobank. Čtenář, který snímek vkládá, souhlasí s tím, že dává svá autorská práva k využití fotografií k zasílání dalším registrovaným čtenářům. Snímky nesmí být použity pro jiné (například komerční účely) bez svolení autora. Každý registrovaný čtenář může vložit do rubriky Pohlednice jeden snímek denně. Redakce má právo smazat fotografie nevhodného obsahu či snímky špatné technické kvality.

 

 

čtenáři
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.