Zážitek roku 2017 - soutěž o produkty z konopí
Zážitek roku: Jak jsme chytali ryby

Zážitek roku 2017 - soutěž o produkty z konopí

26. 12. 2017

Jaký byl pro vás rok 2017? Zažili jste letos něco mimořádného? Byl to pro vás pozitivní rok nebo máte za sebou spíše negativní zkušenost či událost? "Zážitek roku", to je téma poslední soutěže letošního roku na portále i60.cz. Na vítěze čekají produkty z konopí společnosti Carun. Ačkoli mnozí čtenáři své zážitky na portále i60 v průběhu roku již popsali, jistě se najde zážitek, který ještě stojí za zaznamenání.

A věříme, že se do soutěže zapojí i čtenáři, kteří sledují náš portál jen pasivně. Nebojte se psát, všechny příspěvky vždy prochází editorka, která opravuje pravopisné i stylistické chyby.

Pravidla soutěže:

Soutěže se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři portálu i60. Každý čtenář může vložit prostřednictvím svého profilu jeden příspěvek na téma "Zážitek roku 2017" a může to být jakýkoli formát - příběh, povídka, báseň, reportáž, fotoreportáž. Obsah příspěvku musí zachycovat skutečný zážitek autora z letošního roku, tedy neměl by to být smyšlený příběh. Při ukládání příspěvku musí být v titulku uvedeno, že jde o příspěvek soutěžní, tedy např. "Zážitek roku: Jak jsme chytali ryby".

Soutěž bude trvat až do 31.12.2017. První dva vítězné příspěvky vybere redakce a jména autorů oznámí 2. ledna 2018 ve večerních hodinách. Třetího vítěze pak vyberou čtenáři, a to tak, že v komentáři u redakčního článku s vybranými vítězi uvedou jméno autora a název příspěvku, který se jim nejvíce líbil. Každý registrovaný čtenář může přidělit soutěžícímu jeden hlas, a to z jedné I.P. adresy (v případě, že z jedné I.P adresy bude hlasováno vícekrát, nebudou tyto hlasy platné). Hlasovat pro vítězný příspěvek bude možné do 5.ledna 2018, a to 12.00 hodin. Vítězové soutěže se mohou těšit na konopné výrobky společnosti Carun.

konopne-mydlo.jpg

 

Aktivní senioři: soutěž o tablet Lenovo

Nezapomeňte také, že do 15. prosince trvá soutěž s názvem "Akční senioři", v niiž se hraje o tablet Lenovo! Zatím se v soutěži objevily pouze tři příspěvky, proto neváhejte a vkládejte své soutěžní příspěvky. Věříme, že akčních seniorů je kolem vás dost. Více informací o této soutěži a také její pravidla najdete na tomto místě.

SYL7TAB16_B_lenovo_tab_3_7_16gb_tablet_black.jpg

 

Objednávejte nástěnný kalendář na rok 2018

Pokud jste si ještě neobjednali nástěnný kalendář na rok 2018, sestavený z fotografií a básní našich čtenářů, učiňte tak nejpozději do 10.12., aby mohly být kalendáře vytištěny a včas doručeny do vánočních svátků na vaši adresu. Formulář pro objednáné kalendáře najdete na tomto místě.

Další naše soutěže

A se soutěžemi ještě nekončíme! V sekci Produktové soutěže můžete vyhrát GREEN-MIX, což je přírodní přípravek k detoxikaci a podpoře imunitního systému. Soutěžit můžete zde. A každý týden můžete vyhrát knižní cenu v našem vědomostním kvízu. Z úspěšných soutěžících minulého týdne byla vylosována paní Jitka Ježková. Gratulujeme!

Milí příznivci portálu i60, přejeme vám klidné dny v období adventu, pište, soutěžte, bavte se s námi. Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.