Moje sbírka panenek 2
Foto: archiv autorky

Moje sbírka panenek 2

22. 11. 2017

Uběhly 3 roky, kdy jsem vám tady na stránkách představila svoji sbírku panenek. Tenkrát jich bylo kolem 80 kousků. Když jsem je tenkrát fotila, každou jsem vynesla do své kvetoucí zahrádky a naaranžovala jsem je u každé kvetoucí kytičky.

Dnes, kdy se moje sbírka rozrostla na 280 kusů, to bych tolik druhů květin na své zahradě asi nenašla, tak jsem vám je nafotila u mě v pokojíku, tedy spíš v pokojíku, kde jsou panenky vystaveny a pomalu a jistě mě vytlačují z pokoje. Část sbírky byla na jaře vystavena na Floře v Olomouci a taky v Prostějově.

V létě přijeli zájezdem senioři z Bohumína, a protože byli na obědě tady v Konici, tak navštívili i moje panenky a samozřejmě, když jsem viděla, jak vystupuje Helenka z autobusu a nese kočárek a v něm 2 panenky a ještě 2 další paní po jedné krásce, tak jsem měla radost.

Na fotkách, které máte pod článkem, je asi 64 fotek, mezi nimi pozná ty své nejenom Helenka, ale i Evička Mužíková, Zuzka Pivcová, Dana K, Vladěnka a další.

Tak konečně se mi ruka trochu uzdravila a já můžu psát na PC, tak plním přání těm, kteří chtěli vidět, jak se moje sbírka rozrostla. Koukala jsem, že na stránkách přibylo hodně nových jmen, tak doufám, že se pokochají i ostatní. Na mém profilu, kde jsem umísťovala v roce 2014 první fotky panenek, tak u článku (najdete jej zde) je i video těch prvních panenek u kytiček. Tak přeji krásný návrat do dětských let.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.7 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.