Tablet získává paní Marie Doušová
Tento tablet Lenovo vyhrála v soutěži portálu i60 paní Marie Doušová

Tablet získává paní Marie Doušová

8. 10. 2017

Máme za sebou další soutěž portálu i60. Tentokrát jsme dali možnost prezentace nováčkům našeho portálu, tedy nově zaregistrovaným čtenářům, kteří dosud neměli na svém kontě žádný příspěvek. Nakonec se sešlo v soutěži na čtyřicet soutěžních článků, které jsme postupně prošli a vybrali jsme jako vítěze tyto autory:

Marie Faldynová: Adopce na dálku
Janina Jeřábková: Můj příběh - Vzpomínka na mládí
František Matoušek: Jak jsem jezdil Tatrou 603
Marta Nosková: Poprvé a naposledy v Ambassadoru
Blanka Macháčková: Děda zase hlídal

Těchto pět soutěžících obdrží od redakce velkokapacitní flashdisky.

Hlavní cenu - tablet Lenovo TAB 3 Essential - získává paní Marie Doušová za svůj obsahově silný příspěvek: Naděje, dítě, bezmoc a vítězství.

Gratulujeme všem autorům nejzajímavějších příspěvků a děkujeme všem nováčkům, kteří se naší soutěže zúčastnili. Těší nás, že řada nových čtenářů se na potále i60 "zabydlela", jako například Blanka Macháčková, která během tří měsíců napsala 16 pěkných příspěvků. Věříme, že se do přípravy obsahu portálu i60 zapojí i další čtenáři, kteří dosud sledují náš magazín pasivně.

Příležitost bude již brzy. Můžeme prozradit, že v průběhu příštího týdne vyhlásíme hned dvě nové soutěže, tentorkát pro všechny registrované čtenáře a v jedné z nich se se opět bude hrát o tablet. Sledujte proto portál i60 i nadále!

Fotosoutěž "Obrázky podzimu"
Připomínáme, že už dva týdny probíhá soutěž pro milovníky fotografování. A tak se i vy můžete zapojit do naší soutěže Obrázky podzimu, kterou najdete na tomto místě. Pro nové čtenáře uvádíme, že vítězné snímky se objeví v našem kalendáři na rok 2018.

Každý den pak můžete otestovat své vědomosti v našem vědomostním kvízu, kde každý týden obdrží od nás vítěz soutěže knižní cenu. Tento týden měla při losování štěstí paní Danuše Onderková. V běhu je také produktová soutěž, kde hned tři soutěžící získají kvalitní švédské hrábě, které nám do soutěže věnovala společnost Mountfield. 

Svedske-hrabe.jpg

 

Milé čtenářky, milí čtenáři,
užívejte si podzimních dní,a  to nejen na svých zahrádkách či na procházkách s přáteli, ale také s našim portálem i60. Soutěžte, pište, bavte se! Tahle země není jenom pro mladý!

 

 

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%