Startuje fotosoutěž Obrázky podzimu o digitální krokoměry
FOTO: redakce

Startuje fotosoutěž Obrázky podzimu o digitální krokoměry

1. 10. 2017

Je tu podzim, a tak se zase rozbíhá naše fotosoutěž "Obrázky podzimu". Tentokrát budeme soutěžit o digitání krokoměry, které získají autoři čtyř nejkrásnějších podzimních snímků.

PRAVIDLA SOUTĚŽE
Fotosoutěže "Obrázky podzimu" se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři magazínu i60 (registrovat se můžete zde). Každý soutěžící může do soutěže vložit celkem tři snímky o velikosti 0,5 - 2 MB, a to prostřednictvím formuláře v sekci Soutěže. Podmínkou soutěže je vkládání výhradně autorských fotografií pořízených v průběhu letošního podzimu! (Datum pořízení fotografie musí být od 22.9.2017). Upozorňujeme, že fotografie stažené z internetu či snímky z minulých let, budou ze soutěže vyřazeny. Ke každému snímku musí být uveden titulek a krátký popisek, kdy a kde byl snímek pořízen.

Všichni čtenáři budou moci kliknutím na palec vyjádřit, která z fotografií se jim líbí (k dispozici budou mít 20 hlasů, které budou moci rozdat libovolně vybraným snímkům, na jeden snímek bude možné dát maximálně 5 hlasů), pro výběr vítěze však nebude mít toto hodnocení vliv.

Soutěž bude trvat do pátku 17. listopadu, a to 12. 00 hod. Redakce vybere 2 vítězné fotografie, další dva snímky budou vybírat mezi sebou sami soutěžící, kteří v diskusích u článku s výsledky soutěže označí jméno autora a název snímku (nesmí označit svůj snímek). Vítězové, jejichž jména vyhlásíme v neděli 19. listopadu, obdrží jako cenu digitální krokoměry.

Stejně jako u soutěží Obrázky jara a Obrázky léta budou snímky vítězů automaticky zařazeny do kalendáře na rok 2018. Tyto snímky pak budou doplněny o fotografie, které vybere redakce z rubriky Foto dne.

soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%