Luxusní hotel v Karlových Varech – relaxace na prvním místě
FOTO: Windsor Spa Hotel Karlovy Vary

Luxusní hotel v Karlových Varech – relaxace na prvním místě

24. 9. 2017

Potřebujete nabrat nový dech anebo plánujte romantický odpočinek s relaxačními aktivitami? Což takhle léčebné procedury v Karlových Varech? Spojte příjemné s užitečným a dejte přednost pobytu v exkluzivním hotelu v na severu Čech. Windsor Spa Hotel Karlovy Vary vás oslní nádherným prostředím, přátelskou atmosférou, moderně řešenými pokoji a perfektním umístěním. Nachází se kousek od slavné Mlýnské kolonády a jejích šesti pramenů. 

Ubytování jako z pohádky
Zapomeňte na obyčejnou dovolenou a rozhodněte se pro komplex Windsor navazující na 150 let starou historii léčebných Lázní III. Počítejte s komfortním ubytováním, jídelníčkem sestaveným profesionály na míru, kulturním i sportovním vyžitím a lázeňskými procedurami. Hostům jsou k dispozici nákupní galerie Windsor a koncertní sál, kde si vychutnají vystoupení Karlovarského symfonického orchestru.

Odpočinek na úrovni
Nikdo neodolá léčebným a wellness procedurám, které hotel v Karlových Varech nabízí. Je vaše tělo na pokraji zhroucení? Po absolvování procedur odejdete z komplexu Windsor jako znovuzrození. Sehraný tým odborníků vás zahrne maximální péčí. Těšte se na lázeňské i wellness služby. Klíčovým pomocníkem je samozřejmě karlovarská voda tryskající z minerálních pramenů. Ve spojení s chutnou a zdravou stravou na sobě pocítíte příjemné změny k lepšímu.

Jaké lázeňské procedury vás čekají?
Dámy i pánové si mohou dopřát terapie, masáže, zábaly i koupele. Velmi populární jsou elektroterapie, inhalace, magnetoterapie, irigace dásní, ale také klasické, podvodní, reflexní masáže či skotské střiky. Návštěvníci hotelu si zamilovali parafinový a slatinný zábal anebo rašelinový obklad. Určitě nesmíme zapomenout na koupele a lázně. Minerální bazének, perličková koupel, suchá uhličitá lázeň, rašelinová koupel i vířivá vana hrají prim.

cestování lázně
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.