Zlín opět zazářil
FOTO: archiv Hany Lancové

Zlín opět zazářil

24. 9. 2017

Ve čtvrtek 21. září se konala ve Zlínském klubu módní přehlídka 50+, kterou organizovala a slovem provázela Hanka Lancová (moc jí to slušelo).

Před přehlídkou jsme se setkaly s Libuškou Křapovou. Ujala se nás sympatická Martička, která nás zavedla do čekárny, kde bylo pro členy portálu i60 připravené pohoštění. Káva, čaj, citronová voda, různé výborné koláčky a ovoce.

Do Zlína na přehlídky chodí hodně diváků, oba dva sály byly plné, ovšem my jsme měly reservé v 1. řadě. Přidala se k nám ještě Maruška Foltýnová s Jitkou (ta už taky skoro patří k nám). A ještě nás přišla pozdravit, aspoň pro mě, nová tvář Květa Řičánková.

Modelky téměř profesionálně předvedly krásné modely dvou zlínských butiků. Po přehlídce Hana s mikrofonem obcházela publikum a ptala se, jak se jim přehlídka líbila. I když jsem se snažila být neviditelná,  stejně na mě došlo. Ani nevím, co jsem řekla -:)

Po ukončení přehlídky nás organizátorky zase zavedly na pohoštění, poseděly a povykládaly jsme si nejen spolu, ale i se všemi modelkami.

Pak jsme se rozešly na cestu domů. Zlínská Květa mě doprovodila až k vlaku. I když jsem ráno v 9 hodin  vyjela a večer ve 21 hodin se vrátila, byl to skvělý den. Na další přehlídku do Zlína se určitě zase vypravím.

Bohužel nemám žádnou fotku, ale Hana L. určitě udělá z přehlídky reportáž.

Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.