V hotelu Thalasia na Mar Menor pohladí tělo i duši
Ilustrační foto: Delfin travel

V hotelu Thalasia na Mar Menor pohladí tělo i duši

3. 8. 2017

Všichni to známe. Jsme unavení, občas máme starostí nad hlavu a energie nám mává odněkud z dálky. A v takových chvílích nastává čas na dovolenou. Pokud toužíte hlavně po klidu a příjemném koupání, je pro vás Mar Menor s léčivými bahenními lázněmi tou pravou destinací. Pusťte si naše nové video z hotelu Thalasia a podívejte, jak si brzy můžete užívat i vy!

Krásné letovisko San Pedro del Pinatar u laguny Mar Menor je proslulé po celém světě díky místním bahenním lázním. Vždyť už staří Římané uměli využít bohatství laguny k léčení celého těla. Zdejší slaná voda je známá pro svou vysokou koncentraci solí a minerálů a není divu, že oblast dostala dokonale padnoucí přezdívku – „Mrtvé moře Evropy“. Na vlastní kůži se zde můžete přesvědčit, jak bahenní procedury ozdravují a omlazují nejen pokožku, ale pohladí i lidskou duši unavenou naší zrychlenou civilizací.

K dokonalé dovolené je potřeba nejen krásná destinace, ale i komfortní hotel, kde se budete cítit jako v bavlnce. A přesně to do puntíku splňuje 4* hotel Thalasia Costa de Murcia. Největším lákadlem je unikátní lázeňská zóna, která je pro všechny klienty hotelu po celou dobu pobytu zdarma. Až nebudete mít chuť ležet u moře nebo se oddávat bahenním procedurám u laguny Mar Menor, je na čase odpočinout si ve vířivce. Nebo si raději necháte namasírovat záda pod termální sprchou? To už necháme na vás!

V našem novém videu se skvělí herci Jarka Zimová a Martin Hruška vžili do role turistů a natočili pro vás ukázku toho, jak si s cestovní kanceláří Delfín travel můžete užít dovolenou v Mar Menor. Tak si uvařte dobrou kávu a užijte si naše video!

 

 

 

cestování Španělsko
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.