Žena jako inspirace: Yasmina Rossi
FOTO: pinterest.com

Žena jako inspirace: Yasmina Rossi

2. 7. 2017

Tato dáma zbořila všechna tabu. Nejen proto, že se prosadila jako topmodelka až ve věku kolem pětačtyřiceti. Ale také proto, že si nebarví vlasy. Je prostě přirozeně šedivá, což se nyní moc často nevidí.  

Nyní je jí dvaašedesát a má práce jako nikdy dříve. Právě ona je totiž ztělesněním trendu, který vládne v opravdu nejvyšších stupních světové módy. Je to zralá dáma, uchovala si perfektní postavu, ale zůstala přirozená. Má vrásky, šedé vlasy, žádné zásahy plastických chirurgů.

Tohle není celebrita, která vráží stovky tisíc dolarů do toho, aby nestárla. Tohle je prostě žena, která v životě měla štěstí, že dostala do vínku krásu. Ale nezblbla z toho a nechala tu krásu vyvíjet se přirozeným způsobem. Výsledek je okouzlující.

„Vlasy si často natírám řepkovým olejem, protože když vlasy stárnou, jsou čím dál sušší. Dělám si taky peeling těla olivovým olejem smíchaným s cukrem, protože mám suchou pleť. Různým takzvaně zázračným protivráskovým krémům moc nevěřím. Neberu žádné léky proti bolesti. Když mě bolí záda či hlava, jdu do přírody. Snažím se žít v souladu s přírodou, nesnažím se s ní bojovat. To platí pro vše, co v životě dělám,“ vysvětluje novinářům, kteří se jí často ptají, zda má nějaký recept na mládí. A podotýká: „Recept na mládí? Ale já jsem stará, to se zeptejte někoho jiného. Mladá jsem byla, teď jsem stará. To je přece normální, tak to má každý člověk. Tedy ti, kteří mají štěstí, že se stáří dožili.“

Jí hodně ovoce, ale zároveň i maso a ryby. S cvičením to nepřehání. Ve fitcentru ji neuvidíte, místo toho raději vyráží na dlouhé procházky. Je už babičkou a ráda to zdůrazňuje. „Nechápu ženy, které předstírají, že jsou mladší a vadí jim označení babička,“ říká. Dostává spoustu zakázek, dokonce i na focení plavek. Zkrátka, jde o krásnou ukázku toho, že i ve světě módy se hranice věku posouvají a že už si dnes nikdo nedovolí tvrdit, že se móda týká jen mladých lidí.

Takže, tady je pár snímků půvabné babičky Yasminy.

Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%