Fresh senior festival ve Ville Pellé
FOTO: http://www.festival.freshsenior.cz/

Fresh senior festival ve Ville Pellé

12. 6. 2017

Již tento čtvrtek, 15. června, se ve Ville Pellé uskuteční Fresh senior festival. Tento již 5. ročník festivalu na Praze 6 začne v 10 hodin a potrvá do 20 hodin.

Jeho hlavním cílem je propojení generací společnými zájmy, aktivitami i kulturními zážitky. Pomocí nápaditého a rozmanitého programu upozorňuje na fakt, že pozitivní přístup není limitován věkem. Program přinese koncerty hudebních skupin, jako jsou Jan Vančura a Plavci, Panelákoví fotři, Tata band nebo oceňovaný pěvecký sbor seniorů Cesmína. Vystoupí Žesťový kvintet ÚH AČR a těšit se můžete na hudebně divadelní vystoupení Čochtan a vodníci.

Přichystána je také nabídka širokého spektra volnočasových aktivit pro všechny věkové kategorie, odborné přednášky i originální tvůrčí dílny. Až do 16ti hodin bude probíhat soutěž o zajímavé ceny. Vstup na celý program je ZDARMA. Více informací na www.festival.freshsenior.cz.  

Po celou dobu festivalu bude možno využít služeb odborníků z oblasti sociálního a zdravotního poradenství. Letos poprvé bude pro zájemce připravena i IT poradna.  

Fresh senior festival je jedinečný svou otevřeností všem generacím a počítá s faktem, že životní styl ovlivňuje fyzické i psychické zdraví jedince a týká se nás již od útlého dětství. Naším záměrem je proto zajímavě a vkusně otevřít různé okruhy tohoto tématu.  

Fresh senior festival pořádá spolek Porte ve spolupráci s Hlavním městem Prahou, MČ Praha 6, produkční společností Taktum a Villou Pellé, pod záštitou starosty MČ Praha 6 Ondřeje Koláře a radního MHMP Radka Lacka.

naše tipy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.