Malá módní inspirace aneb Co si vzít k moři
Úvodní foto: ingimage.com, ostatní snímky pinterest.coom

Malá módní inspirace aneb Co si vzít k moři

15. 6. 2017

Jaké oblečení si vzít s sebou k moři? To je otázka, kterou řeší většina žen. Málo je těch šťastných, které mají jasno v tom, že stačí pár dobře kombinovatelných kousků.  

Mnohé dámy si každý rok na letišti či u autobusu kladou stejnou otázku: Proč je můj kufr tak velký, těžký, přeplněný? Co tam vlastně mám? A pak, v průběhu dovolené: Proč jsem si vůbec brala tyhle šaty? Ty kalhoty byly zbytečné, neměla jsem je ani jednou. A s čím jsem vlastně chtěla zkombinovat tuhle květinovou halenku a pruhovanou sukni? Závěr: Příští rok si toho vezmu méně. Jenže příští rok se odehrává opět to samé, kufr je zase těžký, přeplněný.

Existují zásady, jak se úsporně a přitom dobře obléknout na dovolenou u moře? Samozřejmě. Kdo k němu jezdí často, měl by mít takzvaný mořský šatník. Pak si klidně může brát sebou řadu let několik stejných věcí a vždy bude dobře oblečen. Na dovolené totiž zpravidla odpadá starost, zda nás ve stejném outfitu nedávno někdo neviděl. Ostatně, ta starost je zbytečná všude. Mnohé velmi dobře oblečené dámy klidně nosí stále stejné kousky, jen je umí kombinovat, a pokud se jedná o kousky kvalitní, vypadají v nich vždy lépe než ženy, které si kupují každý rok hromady nových laciných triček.

Stylisté za základ takzvaného šatníku k moři zpravidla považují: Dvoje lehké plátěné kalhoty, jedny světlé, jedny tmavší. Takže ideálně bílé či béžové a modré či černé. Dvě kvalitní bílá trička nebo topy, jeden černý či tmavě modrý, ideálně stejné barvy jako kalhoty. Kombinace tón v tónu je věčná a rozhodně se není nutné bát obléci se večer u moře celá do černé, pokud se jedná o kvalitní lehounkou bavlnu. Jedno námořnické pruhované triko, jeden lehký svetřík a hlavně velký šál, který dokáže splnit hodně funkcí. Jedny vzdušné dlouhé šaty. No a pak nějaké volné splývavé košile a haleny, ve kterých se dá jít na snídani v hotelu stejně jako na pláž či na vycházku. Dají se k ním vzít šortky stejně jako už zmíněné plátěné kalhoty, podle toho, jestli se jedná o cestu na pláž, o výlet či večerní vycházku. A k tomu hodně výrazných šperků.

Kde jinde než u moře si dovolit trochu výstřednosti, bláznovství? Velké náramky či výrazné náhrdelníky dovedou jednoduché bílé, béžové či černé oblečení pozvednout na model, za kterým se při večerní procházce na promenádě leckdo otočí. A hlavně, v kufru nezaberou moc místa. Nezapomeňme na zlaté či stříbrné, zkrátka blýskavé boty. Ať lehké tenisky, nebo baleríny či páskové sandály, komu co vyhovuje. Protože k večeru u moře něco vesele třpytivého patří.

Zkrátka, těch věcí opravdu není třeba brát mnoho, jen je dobré si promyslet, které na dovolenou vezmeme, aby se k sobě hodily a dobře kombinovaly. Než si vzít na každý den jedny šaty a k nim žehličku, je určitě lepší při balení trochu popřemýšlet. Tady je malá inspirace, že některý letní styl prostě sluší ženám všeho věku.

móda
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%