Casual outfit. Jak na to, aby slušel?
Ilustrační foto: pinterest.com

Casual outfit. Jak na to, aby slušel?

23. 5. 2017

Výraz casual se zabydlel ve většině článků o módě. Zjednodušeně řečeno, znamená něco jako neformální styl. Tedy styl, který má nyní většina lidí ráda: Pohodlí, jednoduchost, oblečení, ve kterém můžeme jít do práce, na nákup, na procházku.  

Casual je přesně to, co nyní nosí většina dam vyššího věku. Je velmi málo těch, které vyrážejí na běžné pochůzky v šatech, lodičkách, kloboucích, s elegantními kabelkami. Paní v kostýmcích je vidět rozhodně méně, než paní v tříčtvrtečních kalhotách, košilích, ležérních blůzách. Právě léto si většina žen bez pohodlného ležérního oblečení nedovede představit a místo toho, aby se nasoukaly do šatů a punčocháčů, volí lehké vzdušné kalhoty. Podobné je to u pánů. Těch, kteří vyrážejí do ulic v oblecích, je minimim, pokud samozřejmě nejde o muže pracující, kterým takové oblečení velí dress code, jež vyžaduje jejich povolání. Většina mužů v letech však chodí v džínách, plátěných kalhotách, ve svetrech, v tričkách.

Casual outfit. Jak na to, aby slušel? Zkrátka, neformální styl je pro tuto dobu typický a nelze se tomu divit. Současný životní styl seniorů je akční, rychlý a na kostýmky či boty na podpatku v něm moc místa není. Takže si dejme malou inspiraci dokazující, že casual outfity zralým dámám sluší a že je velmi dobře, že žijeme v době, kdy si je můžeme dovolit.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%