Sukně nebo kalhoty? Vždyť je to jedno...
FOTO: archiv redakce

Sukně nebo kalhoty? Vždyť je to jedno...

10. 5. 2017

Ženy se zpravidla dělí na milovnice sukní nebo kalhot. Jistě, většina z nich má v šatníku obojí, ale málokdy je poměr těchto kousků vyrovnán. Ženy jsou prostě kalhotové nebo sukňové.

Zda je na určitou příležitost vhodné si vzít sukni či kalhoty, to je velké téma k diskusi. Je stejně časté jako otázka, co ženám více sluší. Na odpovědi se nikdy všichni neshodnou.

Zatímco muži partnerkám často říkají, že se jím líbí v šatech a sukních, ženy se v nich často necítí a mnohem sebevědomější si připadají v kalhotách. A naopak, jsou dámy, které mají kalhoty spojeny jen se sportem, turistikou, volnočasovými aktivitami. Ale jít v kalhotách do společnosti či do práce v kanceláři je pro ně nepředstavitelné.

S přibývajícím věkem se sukňové a kalhotové typy ještě více vyhraňují. Je to přirozené, s léty se člověk nemění, jen se v něm zvýrazňují jeho vlastnosti, projevuje se to,  na co je zvyklý. Žena, která milovala minisukně, prodlouží délku, ale stále pro ni sukně či přiléhavé šaty zůstanou symbolem půvabu, elegance. Naopak žena, která v mládí nejraději nosila džíny a tenisky, u tohoto stylu zůstává často i v osmdesáti. A je to dobře. Je dobré mít svůj styl a cítit se v něm sebejistě. Je to lepší, než mít plné skříně sukní, které vyšly do světa každá jen jednou, protože jejich majitelka se v nich necítí dobře.

Dnešní doba přeje sukním i kalhotám. Už dávno neplatí, že šaty či kombinace sukně a halenka jsou nutné pokaždé, kdy by žena měla být elegantně či takzvaně slušně oblečená. Kalhoty jsou nyní běžně součástí elegantních outfitů, dokonce se v nich chodí i na vysoce společenské události. Samozřejmě není řeč o nějakých plátěných plandavých kouscích, ale velmi kvalitních kalhotách z materiálů, které směle konkurují plesovým šatům.

Ano, dnes je v módě možné vše, a tak je úplně jedno, jestli je žena kalhotová nebo sukňová. Tady je malá inspirace, naznačující, že dámám vyššího věku může slušet obojí.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 12. týden

Znáte své tělo? Tento týden si dáme otázky z biologie a konkrétně se budou týkat lidského těla.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

23%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

15%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

19%

Ne, protože na to nemám peníze

14%