Nová rubrika na i60: Fotohádanky
Ilustrační foto: Jan Raška

Nová rubrika na i60: Fotohádanky

16. 4. 2017

Hádání českých nádraží evidentně patří v poslední době mezi oblíbené "žánry" portálu i60. Protože denně vkládají čtenáři na portál nové popisky tuzemských nádražních budov, rozhodli jsme se zavést novou rubriku - Fotohádanky. Do ní budeme vkládat všechny vaše nové příspěvky o českých nádražích. A nezůstane jen u nich. Už zítra vydáme novou fotohádanku, budete poznávat jeden český kostel. A možná, že sami pro tuto rubriku najdete nové náměty - například hádání méně známých histrorických památek, hradů či zámků, pěkných náměstí a podobně.

Všechny fotohádanky budeme vkládat přímo do příslušné rubriky, odkazy pak najdete jednak na homepage v pravém sloupci s názvem "Nejnovější články čtenářů" a také v dolní části hlavní stránky v přehledu témat, kam jsme již téma "Fotohádanky" zařadili. Takže pěknou zábavu u fotohádanek čtenářů portálu i60!

Naše soutěže a Počin týdne

Každou neděli v podvečer připomínáme naše aktuální soutěže a vyhlašujeme průběžně jejich vítěze. Nejinak je tomu i dnes. V běhu jsou dvě hlavní soutěže, a to fotosoutěž na téma Obrázky jara, kterou najdete včetně pravidel na tomto místě. Pokud k vaším koníčkům patří toulky českou přírodou, turistika či výlety, můžete se zúčastnit soutěže Tip na výlet, v níž můžete vyhrát digitální krokoměr. Více informací o této soutěži najdete zde.

Denně můžete procvičovat svou paměť v našem vědomostním kvízu. V uplynulém týdnu soutěžilo téměř čtyři sta čtenářů a z nich byl jako vítěz vylosován pan Jiří Hudeček. Gratulujeme!

Zahrát si můžete i v našich produktových soutěžích - v nabídce jsou nyní textilní masky na plěť Dermacol a nově kniha Miloslava Singla Mayové, jejich civilizace a zánik světa, kterou nám do soutěže věnovalo Nakladatelství JOTA.

Dnes také oceníme jeden čtenářský příspěvek. Jako Počin týdne jsme vybrali krásný rozhovor Hany Lancové s paní Alenou Panákovou, předsedkyní Společenství vdov a vdovců. Rozhodně doporučujeme k přečtení na tomto místě. Paní Lancové posíláme malý dárek.

A teď už jen zbývá popřát všem čtenářům, aby si hezky užili i poslední velikonoční svátek, ať už v kruhu rodiny, přátel nebo třeba jen s domácím mazlíčkem či knihou.

 

 

 

 

 

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.