Uvízlý ve výtahu
Ilustrační foto: pixabay.com

Uvízlý ve výtahu

4. 3. 2017

Brzo ráno jsem nastoupil do výtahu, abych se vydal na cestu do práce. Ujel jsem dolů pár centimetrů a výtah se zastavil. Nešlo vyjít ven. Začal jsem tisknout poplašný zvonek, ten kupodivu fungoval. Nejdříve vyběhla na společnou chodbu vdova Krasavice. Žádal jsem ji o zavolání výtahářů, neměla ale telefonní přístroj. Pak, o dvě patra níže, vyběhla domovnice Pomajzlová. Ta telefon už měla, neznala ale číslo. To jsem měl já v kabině. Tak jsem ho křičel přes dveře výtahu na vdovu Krasavici. Ta ho křičela dolů, o dvě patra níž. Podařilo se ho vytočit domovnici Pomajzlové.

Záchranáři přijeli velmi rychle. Netrpěl jsem klaustrofobií, tak jsem si v klidu v kabině zapálil cigaretu. Dveře mi otevřel vyděšený montér. Hned se podíval na podlahu, kolik jsem toho vypustil, z mých tří otvorů. Asi to tak bývá obvyklé. Ukázal mi, jak se příště dostat ven pomocí hřebenu, šťouráním v zámku.

Drama skončilo, nastoupil jsem do také elektrické, ale už bezpečnější tramvaje. Neutrpěl jsem žádnou újmu, jako by se nic nepřihodilo.                                           

 

Můj příběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.