Románek v Kutné Hoře 7
Ilustrační foto: pixabay.com

Románek v Kutné Hoře 7

8. 3. 2017

Tak si, dámy, představte, že ten pacholek Pepa si celou dobu našeho soužití flirtoval na SEZNAMCE s babama, až ho jedna uchvátila.

A tak, když jsem se rozhodla, že ho oficiálně požádám o ruku (je emancipace, že!  nemyslela jsem, že bych ho vlíkla na radnici). Jen tak, udělal by prstýnky z drátu a někde u sv. Barborky (nebo v jiném kostele - je jich tam dost) bychom si dali nějakej vtipnej slib. Na počítači jsem vyštafírovala písemnou žádost – paráda.

No, neviděly jste jeho zděšení, když to otevřel.

Zalapal po dechu, vytřeštil oči a pak mi řekl, že jsem úžasná a bylo mu se mnou dobře, ale hlavně, že jsem ho probudila z letargie a alergie na ženský, když se po rozvodu a dalších porozvodových životních kotrmelcích nemohl vzpamatovat. Ať se nezlobím, že se objevila usedlejší dáma (padesátiletá fešanda), na mě že nemá – a to jsem panstvo o dvanáct let starší než on (a jemu bylo loni šedesát). Pak se vyznejte v chlapech. Ale můžu vám zaručit, že dobře nedopadne, viděla jsem ji na obrázku a vřele mu ji přeju. Já ho rozdováděla,  on rozdovádí ji, ale pak jí nebude stačit a to mu přeju. Říká se „Boží mlýny melou pomalu, ale je to dobrá firma“, škoda, že už u toho nebudu. Jen by mě zajímalo, jak dlouho by to ještě takhle pytlíkoval, kdybych neudělala ten krok, a jak mi to chtěl říct (teda nezáviděla jsem mu to, když jsem to domyslela).  Nabídl mi, že můžeme být kamarádi, tak nevím, citát praví „Nejsem druhá možnost. Buď si mě vyber, nebo o mě příjdeš“, budu se ho nejpíš držet (toho citátu, ne Pepy :-)))  ). 

Ale co, vysmátá vykročím k dalším dobrodružstvím – hlavně, že zdraví slouží!!  :-))

 

 

 

 

 

Je vám všem jasné, že celé to byla fabulace. Znáte mě, jsem na seznamce každou chvíli a čerpám tam inspiraci, ale v tomhle případě jsem nějak ujela. Pepa existuje a je z Kutné Hory, (Hledá kamarádku na vínko , popovídání si, tanec, výlety na kole…), ale nechce mě, nejsem jeho typ (ani když jsme se ve finále potkali). Tak jsem pustila city na špacír a tím jsem se mu pomstila (já se musím zaláskovat, buď do představy, nebo do konkrétní osoby, abych mohla plodit). Nebalil ani on mě, ani já jeho. Nějak se mi připlet na profil, který neměl být vidět, a dávala jsem dohromady fotky s citáty a i nějaké osobní a najednou se u nich objevilo „srdíčko“.  Hodnocení, jako že líbí a foto toho, kdo to spáchal. Tak jsem na něj klikla a šla se poptat, jak to, že mě objevil, když nemám být vidět. Pátrali jsme oba a nakonec  zjistili, čím to je, a tak nějak jsme se zapovídali, trvá to už tři měsíce a vznikl seriál, dobrý ne?!?

I když jsem ho pak i balila a sváděla,  byl neoblomný a klidně mi uprostřed písmenkové konverzace řekl, "že zatím páčko, volá mu nějaká mladice (preferoval mladší ročníky), takže chápu, ne"?!?. Já nikoho nehledala (akorát inspiraci) a přišlo mi, že jsem našla. A já fakt nejsem druhá možnost, ale už jsem  aspoň věděla, jaký bude konec, a tak jsem se celkem bavila, když uhýbal na mé nabídky a bál se, abych nezašla příliš daleko. Nakonec jsem ho nasměrovala na "I60" na povídky a taky se začal bavit (zjistil, že nejsem, jak on říká, "sexuální turistka"). Nejspíš zůstaneme ve spojení (pokud zavolá, nebo pošle mejlík, profil jsem zrušila). Aspoň chvilku, dokud mě to bude bavit. Protože milostné úspěchy, nebo neúspěchy druhých člověka fakt nijak nenadchnou a dělat vrbu by mi v tuhle chvíli asi nesedělo. Jestli se vytahuje, nebo je opravdu tak úspěšný Casanova, nevím, ale to, že je šikovnej chlap, bude asi pravda.

 

 

 

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.