Románek v Kutné hoře 5
Ilustrační foto: ingimage.com

Románek v Kutné hoře 5

22. 2. 2017

Slíbila jsem minule, že se vrátím ke znamením zvěrokruhu, hlavně znamení Štíra. Tak  tady je to, co jsem našla :

V současné době je mnoho lidí, kteří se zajímají o astrologii. Po přečtení charakteristiky štíra, jací jsou štíři zrádné znamení, si na ně lidé dávají větší pozor. Na druhou stranu je těžké najít zcela spolehlivého přítele, jakým je právě štír. Dá na rady svých přátel (někdy až příliš ochotně) a je ochoten se obětovat. Také je třeba vědět, že štír nikdy nezaútočí jako první, ale po útoku dokáže ihned reagovat (ještě jsem ho do takového varu nedostala, ale řekla bych, že pravda).

Připravili jsme pro vás 5 důvodů, které dokazují, že přátelství (uvidíme, jestli jenom přátelství) se štíry stojí za to.

1) Jsou spolehliví

Nebojí se pomoci druhým a projevují svou věrnost. Totéž však očekávají i od druhých. Pokud potřebujete přítele, který vám dobře poradí a udrží všechna vaše tajemství (no to bych nezkoušela, ta tajemství), štír je na to ten pravý. Vždy řekne to, co si myslí, bez ohledu na to jak trpká může být pravda (tak to umí!), ale nestojí za to, abyste se uráželi. Nemají rádi drby a co je nejhlavnější, jsou ochotni ochránit přítele v každé situaci (zatím jsem v žádné nebyla, uvidíme).

2) Jsou veselí

Další skvělá vlastnost štírů je, že rádi pozvednou vaši skleslou náladu (to ano, ale musí být hodně skleslá). Pokud se chystáte ven s kamarády, oni by neměli chybět, protože to jsou skuteční party lidé. Kromě toho mají smysl pro humor (někdy nepochopitelný, ale chyba bude asi jinde) a své taneční vlohy rádi předvádějí na tanečním parketu (tak to mohu potvrdit!!).

3) Z ničeho si nedělají velkou hlavu

Navíc jsou i perfekcionisté. Jsou pracovití a vždy usilují o dokonalost (Panny sice taky, ale na něj nemám). Mají vytyčené vysoké cíle a neustále chtějí dokazovat, že všechno v životě má nějaký smysl (i starosti druhých - nepochopitelné?!). Pochvala jim nestačí, ale naopak je motivuje k novým úspěchům. Jsou pravými „workoholiky“ – pokud je o něco prosíte, udělají to nejlépe jak umí (k tomu není co dodat, to sedí).

4) Umí být nenápadní

Dokonce i takové aktivní znamení, jako je štír, potřebuje čas od času zůstat o samotě (má na to celý týden, kdy jsem v Praze). Pokud se vám neozývají, znamená to, že si dávají pauzu od okolního světa (opravdu, telefon bychom nezavařili). Lidé v tomto znamení někdy raději stráví večer u dobré knihy či díváním se na oblíbený seriál (no nevím, člověk který televizi k životu nepotřebuje, ale nejspíš si ji pořídí, protože jsem oznámila, že ji pořídím já – což mi nedovolí).

5) Nepokoušejte se je oklamat

Štíři disponují dobře vyvinutou intuicí a pozorovacími schopnostmi. Pokud se je pokusíte podvést, tak se vám to podle všeho ani nepodaří a navíc se za takovou zradu mohou pomstít (tak o tohle se pokoušet nebudu, nejsem sebevrah). 

No a pak - nekupte to! Po tomhle zjištění jsem do toho šla po hlavě.

Bylo to ve čtvrtek, volal Pepa. Kde jsi? Proč se ptáš? Neodpovídej na otázku otázkou! Stojím před barákem a na zvonek nikdo neraguje, kde jsi? Před jakým barákem? No před vaším. Proboha, co tam děláš? Zkrátka byl v nějaké záležitosti v Praze, a tak se rozhodl, že si mě odveze do KH autem o něco dříve, jsem v důchodu, tak je to jedno, kde jsem, že.

Byla jsem v knihovně, a tak si zašel vedle do hospody na oběd a tam jsem ho vyzvedla. Sbalila jsem si tašku a hurá do hor Kutných. V podstatě nešlo o nic, ale v sobotu Pepa pral. Pračka taky je jeho doména a ani mu ji neberu, protože digitální displej, na to já nemám – já potřebuju knoflíky, které mačkám a kroutím tak dlouho až se stroj rozběhne. A tak se "zlatíčko moje" zeptal, jestli nechci něco taky přeprat, má tam bílé, ještě se tam toho vejde habaděj. No co bych měla, jedině dvoje kalhotky, tak jsem mu je tam hodila. Prádlo se vypralo a Pepa ho šel pověsit. Vrátil se vysmátej od ucha k uchu, dalo by se říct, že se lámal smíchy. Tak se ho ptám, co ho tak rozveselilo? Teda, ty máš "bombarďáky" jako Brižit Džonsnová v tom filmu. No co co co, nosím už léta stahovací kalhotky, žádné "melouchovky" a ani kvůli němu nezačnu!.

Rozesmálo nás to oba, a tak mi začal říkat Džonsnová  (přestala jsem být Zdenča). Dobrý. Nejlepší bylo, když jsme byli na vínku s jeho partou a já se někam zatoulala. Začal mě hledat a ptá se kumpánů, neviděli jste Džonsnovou? To jako tu tvoji? Ona se jmenuje Džonsnová? A tak jsem v KH Džonsnová. Ovšem Pepa nemá ani ponětí o tom, že existuje ještě jedna Džonsnová a to Samanta ze seriálu „Sex ve městě“ a to je teda pěkný číslo…

 

Můj příběh vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%