Guláš bez míchání

Guláš bez míchání

13. 8. 2012

Uvařte si opravdu skvělý guláš bez míchání.

Ingredience

1 kg vepřového masa - nejlepší je z plecka
3 větší cibule
5 stroužků česneku
2 čajové lžičky gulášového koření (může být i kari)
3 čajové lžičky sladké mleté papriky
3 polévkové lžíce solamylu
2 masoxy
sůl, pepř, feferonka
0,75 - 1 l vody

Příprava 

Maso a cibuli nakrájíme, pořádně promícháme s ostatními surovinami (masoxy rozpustit v malém hrníčku a pak dolít do 1 l vodu), dáme vše do pekáče (lepší do simaxové misky), přikryjeme alobalem a pečeme na 250 oC asi 1,5 hodiny. Nedoléváme vodu, nemícháme a nesundáváme alobal! Podáváme s chlebem, těstovinami, rýží nebo knedlíkem.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.