Oceňujeme zážitky roku 2016
Ilustrační foto: pixabay.com

Oceňujeme zážitky roku 2016

1. 1. 2017

Také poslední soutěž roku 2016 se povedla. Na portále i60 se sešlo tolik krásných zážitků, že jsme měli v redakci velký problém vybrat ty nejzdařilejší. Jako vždy bychom nejraději ocenili všechny autory, kteří si dali tu práci a popsali svůj nejsilnější zážitek uplynulého roku. Nakonec jsme se rozhodli ocenit tyto dva soutěžní příspěvky:

Anna Potůčková - Výhra pro virtuální kamarádku
Hana Práglová - Můj rodný dům

Příspěvek paní Potůčkové ukazuje, že i v dnešním světě si mohou lidé vzájemně pomoci, a to i přesto, že se znají jen po internetu. Soutěžní příspěvěk paní Práglové nás zase zaujal svým jednoduchým tématem, jakým bylo vybudování toalety v rodném domě. Ovšem i takový "obyčejný" příběh může být zážitkem roku. Oba soutěžní příspěvky měly také nejvíce čtenářských komentářů, což naše rozhodnutí potvrdilo. Autorkám tedy posíláme kromě gratulací flashdisky a všem soutěžícím děkujeme za krásné zážitky!

 

Další výherci

Jak jste si všimli, ani přes vánoční svátky se nezastavil vědomostní kvíz. Dnes náš losovací program vybral jako vítěze pana Vlastimila Kupsu. A uzavřeli jsme také poslední produktovou soutěž roku 2016, kde bylo možné soutěžit o kosmetiku Dermacol. Vylosovány byly tyto dámy: Naděžda Špásová, Marie Ženatová a Jana Šenbergerová. Gratulujeme!

Ti, co dnes nevyhráli, nemusí být smutní. Také v letošním roce budeme pro naše čtenáře připravovat celou řadu soutěží - kromě těch tradičních jako jsou kvíz, fotosoutěže či tipovačka - přibudou i nové soutěže, ale i další novinky, o kterých vás budeme již brzy informovat.

Takže ještě jednou přejeme všem našim příznivcům krásný rok 2017! Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři i60.cz soutěž Zážitek roku 2016
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%