Známe vítěze tenisové tipovačky i kuchařské soutěže!
Ilustrační foto: pixabay.com

Známe vítěze tenisové tipovačky i kuchařské soutěže!

30. 10. 2016

Ze čtyř českých tenistek, které se zúčasnily Turnaje mistryň v Singapuru, se nejdál dostala Lucie Šafářová. Po boku Američanky Mattek-Sandsové došla ve čtyřhře až do finále, kde ovšem česko-americké duo ztroskotalo na ruské dvojici Makarovová, Vesninová. Ve dvouhře se Karolíně Plíškové nepodařilo postoupit ze základní skupiny, když ze tří zápasů vyhrála pouze jediný, se Španělkou Muguruzaovou. Překvapivou vítězkou Turnaje mistryň se stala Slovenka Dominika Cibulková, která ve finále porazila největší favoritku, Němku Kerberovou.

Čtyři vítězové v tenisové tipovačce

Právě Kerberovou jako vítězku turnaje označilo v naší tenisové tipovačce nejvíce soutěžících. Naopak na Cibulkovou nevsadil nikdo, a tak deset bodů za správný tip na vítězku nezískal nikdo. Finálový den turnaje rozhodl o tom, že se v Tipovačce dělí první i druhá místa. Celkem 40 bodů získala paní Lenka Vorářová a pan Pavel Chmelík, o jeden bod méně mají paní Ludmila Kaněrová a paní Kamila Dvořáková. Všichni čtyři soutěžící získají od redakce kvalitní outdoorové ledvinky značky Tatonka.

Čtyři ceny v kuchařské soutěži

Zatímco Tipovačky se zúčastnilo několik desítek soutěžících, o kuchařskou soutěž tak velký zájem nebyl. Do soutěže vyslali svůj recept pouze čtyři kuchaři. Proto jsme se rozhodli poslat cenu všem čtyřem soutěžícím za projevenou snahu. Nicméně jako nejlepší recept jsme vyhodnotili Bramborové vdolečky, jehož autorkou je paní Jitka Valachovičová. Ta získává od redakce kuchařku šéfa Pražského kulinářského institutu Romana Vaňka. Paní Zdence Žichovské, paní Evě Komínové a panu Ladislavu Veseckému pošleme knihy pro tzv. artterapii z nakladatelství JOTA.

Další naše soutěže

A jako každou neděli vyhlašujeme vítěze vědomostního kvízu. Tentokrát měl při losování štěstí pan Pavel Nosek. Vítězům gratulujeme a všem ostatním soutěžícím děkujeme za účast v soutěžích.

Zároveň připomínáme, že vrcholí fotosoutěž na téma "Obrázky podzimu a zimy" a tak neváhejte a vložte na portál i60 své soutěžní snímky. Pravidla soutěže najdete zde. V produktové soutěži pak můžete hrát o balíček ústní hygieny.

Přejeme všem příznivcům portálu i60 krásné podzimní dny!

 

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.