Erektilní dysfunkce trápí každého druhého muže po čtyřicítce
Ilustrační foto: pixabay.com

Erektilní dysfunkce trápí každého druhého muže po čtyřicítce

11. 10. 2016

Není žádným tajemstvím, že se stoupajícím věkem přibývají také problémy s erekcí. Klesá hladina pohlavního hormonu testosteronu, svaly, žíly a tepny v penisu už nefungují tak, jak tomu bývalo dříve. Trápit se tím je však zcela zbytečné, v dnešní době už to umíme vyřešit. S erektilními dysfunkcemi se během svého života potká každý muž. Jednoho zastihnou dříve, jiného později. Příčiny bývají různé. Ať už zažíváte problémy s dosažením erekce nebo vás trápí předčasná ejakulace, potěší vás přípravek Zerex, o němž si povíme níže. Nejdříve se ale pojďme podívat na to, proč vůbec k problémům s erekcí dochází.

Co způsobuje erektilní dysfunkce?

Experti tvrdí, že až u 20 % pacientů jsou na vině psychologické faktory (deprese, pocit viny, úzkost, stres, nízké sebevědomí a často strach ze sexuálního selhání). Vypořádat se s nimi je docela složité, protože jakmile muž jednou spadne do koloběhu, kdy to nejde, těžko se z něj vymaní. Když se mu jednou nepostaví, bude se příště bát, že k tomu dojde zase, a vinou strachu to tak opravdu dopadne.

Snadné to není ani s ostatními příčinami. Dysfunkce se často objevují také při nesprávném životním stylu. Tělu vadí nezdravá strava, málo spánku, nedostatek pohybu, kouření a nadmíra alkoholu. Změnit tohle všechno bývá nad síly většiny mužů, i když by to prospělo celému jejich tělu. Dalším problémem souvisejícím s erekcí jsou různé nemoci. Erektilní dysfunkce se velmi často objevují jako symptom jiného onemocnění (zejména diabetes, roztroušená skleróza či onemocnění ledvin).

Dochází k nim rovněž po operacích penisu, páteře, prostaty, močového měchýře atd. Jak jste jistě pochopili, vypořádat se s výše zmíněnými důvody není zrovna dvakrát snadné. Bojovat s věkem, který je další příčinou, je dokonce zcela nemožné. Proto není divu, že spousta mužů dnešní doby sahá po různých doplňcích stravy. A nemusí to být zrovna ona známá modrá pilulka.

Jednorázová pomoc nebo dlouhodobé zlepšení

Trh s přípravky na zlepšení erekce se dělí prakticky na dvě skupiny. Ta první obsahuje doplňky stravy fungující okamžitě, užívají se tedy těsně před sexem. Druhá skupina se zaměřuje na trvalé výsledky, proto je tyto tabletky nutné užívat pravidelně a dlouhodobě. Zmiňovaný Zerex je, co se týká internetového prodeje, nejpopulárnějším přípravkem na zlepšení erekce na sousedním Slovensku. Možná je to právě i díky tomu, že se zaměřuje na obě výše popsané skupiny.

Zerex je na rozdíl od alternativních výrobků založen čistě na přírodní bázi. Obsahuje řadu vitamínů (např. E, B6 a A), jsou v něm výtažky z několika rostlin (maca, silybum marianum), aminokyseliny a další látky podporující prokrvení penisu a stimulující hladinu testosteronu. Nejprodávanější verzí Zerexu je Klasik používaný přímo před stykem. Stačí jedna tobolka a do šedesáti minut se dostaví účinek a penis se bez problémů postaví. Podobně to je i s Zerex Extralong, který se rovněž bere před pohlavním stykem, avšak působí spíš na jeho prodloužení.

Podle zkušeností uživatelů prodlužuje Zerex Extralong délku pohlavního styku až o 30 minut. Dlouhodobě se užívá Zerex Ultragold doporučovaný zejména mužům po čtyřicítce. Každý den aspoň po dobu 3 měsíců je vhodné brát jednu nebo dvě tobolky a po několika dnech by se měly dostavit první výsledky. Pro muže pravidelně užívající Zerex je snadnější dosáhnout erekce, která déle vydrží. Někteří popisují i trvalé zvětšení penisu. To všechno dokážou bylinky a jiné přírodní extrakty, díky nimž je Zerex vhodný i pro diabetiky.

Ani cena není tak šílená, naopak je daleko nižší než u srovnatelných produktů. Více informací a možnost objednat si zkušební dávku vám nabízí oficiální stránka Zerex pro ČR. Když si objednáte zboží z e-shopu, přijde vám domů rychle a diskrétně. O vašem problému se tak nemusí nikdo dozvědět.  

muži zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%