Moje vzpomínka na módní přehlídku ve Zlíně
FOTO: Hana Lancová moderuje módní přehlídku (archiv autorky)

Moje vzpomínka na módní přehlídku ve Zlíně

2. 10. 2016

O  módní přehlídce pod vedením Hany Lancové jsem napsala vše a upřímně, cítila jsem se velmi skvěle, a to nejen já, ale i další dámy, které se mnou předváděly elegantní módu.

Přehlídka díky organizačním schopnostem paní Hany Lancové byla úžasná. Každý detail měla do puntíku vypracovaný. Taková, jaká je sama, milá, příjemná, vstřícná, precizní, ale i důsledná. Spolu s Radkou N. byly obě skvělý tým. Za sebe hodnotím tuto módní přehlídku jako vemi vydařenou, krásnou, i když jsem byla poprvé, zanechala ve mně nezapomenutelné zážitky, ale úplně jiné. Však vy, které jste již předváděly, také znáte ten pocit.

Modelky byly přátelské. Všechy vybrané modely byly pro všechny věkové kategorie, šité všem jak na míru. Byly slušivé, z příjemných materiálů, pohodlné a hlavně nositelné, o čemž se budete moci přesvědčit na videu. Domnívám se, že všichni účastníci přehlídky,byli spokojeni, což bylo vidět v jejich tvářích a odměnou nám byl jejich úsměv a potlesk, což jsme si všechny užily .A když vás neznámé, cizí ženy, pochválí a řeknou vám, že rozdávám svoji pozitivní energii kolem sebe, to vás ještě o to víc hřeje u srdíčka.

Moc děkuji své kamarádce Saše, že přijela z Hradce Králové s manželem až do Zlína za mnou, i Marušce Foltýnové, že jsem ji osobně poznala, ale nejen jí. ale všem, bez kterých by se tato módní přehlídka nemohla uskutečnit. Odnesla jsem si z přehlídky nejen krásné zážitky, poznala příjemné lidi, ale i krásný kabát, který jsem si koupila. Je na videu a předvádí jej blondýnka Hanka s dlouhými loknami.

Moje kamarádka Saša  Brzobohatá, kterou všichni určitě znáte, je příjemná, inteligentní a rozumná žena, která nezkazí žádnou legraci. Její manžel nahrál krátké video z přehlídky, tak díky ní můžete s jejím svolením zhlédnout toto video i fotky. Poděkování patří jim.

Ochutnávka je tady, fota všech zralých modelek i s organizátorkou Hanou Lancovou a, jak budete mít možnost vidět, na vysoké úrovni.

Pokud mne paní Lancová požádá příští rok o další přehlídku, s radostí ji přijmu a ráda se jí zúčastím. Věřím, že její přehlídku Módy budu reprezentovat jak skvělými modely, tak svou přirozeností, stejně jako letos s tím, že budu zkušenější.

Pokud si vybere někoho jiného, bude mě to mrzet, ale nic s tím nenadělám. Budu mít hezké vzpomínky.

Omlouvám se, fotky se nějak pomíchaly...

 

móda Modelky
Hodnocení:
(4.8 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%