Seznamka - můj život
Ilustrační foto: pixabay.com

Seznamka - můj život

19. 7. 2016

A zase mladík, tentokrát zklamaný a naštvaný na  celé ženské pokolení. Před pár lety přišel o byt a pár melounů.  Jo, holt za hloupost se platí. Ale dokud je cena jenom materiální, tak to jde. Horší by bylo přijít o část sebe, zdraví,  nebo o život. Těm, co něco podobného nezažili, se to povídá, já bych takového chytrého poradce přiškrtila a hodila do vody.

Tu část ženského pokolení, která má tendenci zahnízdit, vyškrtl ze svého okruhu zájmu a vrhl se na starší dámy, zatím. Byl na seznamce inkognito (bez fotky a s málo informacemi o sobě) a vybíral si z  nabídky dam. Já nic nehledala, jen jsem se rozhlížela a nevěděla, co chci (teda věděla, ale bylo dost nepravděpodobné, že by se to ozvalo).  Někdo doporučil „štěstí.cz“, tak holt jsem tam honem musela. Leckdo ze zájemců na seznamce mi to vyčítal (to, že nevím co chci), ovšem nebyla jsem netýkavka, bavila jsem se, pokud to mělo jakous-takous úroveň.  On začal, jestli se smí rozhlížet se mnou a že by řek, že on už našel. A tak slovo dalo slovo a chtěl se sejít.

Tak dokonale jsem rozhlídnutá ještě nebyla, a tak jsem ho odkazovala do patřičných mezí s tím, aby si našel ke svému věku někoho přijatelnějšího. Ne, nedařilo se mi to. I když věděl, že vedu hovory se staršími zájemci, pořád se vracel a byl přesvědčen, že to musím být zrovna já, kterou položí na krovky  (protože tam o to šlo každému, teda každému, který se mi přihlásil). Přiznal, že oslovil víc dam, ale žádná není tak vtipná a milá jako já a že je mu se mnou alespoň takhle fajn. A že bych to měla zkusit a podobné chytrosti.

Na seznamce je týden do první schůzky dost dlouhá doba, ale souhlasit po čtrnácti dnech vysilujících písemných hovorů a svádění byl velice dobrý tah.

Setkání bylo dohodnuto na oběd do KFC. On věděl, jak vypadám (podle fotek na profilu), já ne, takže bych šla na rande na slepo. Jenže někde uprostřed  písemné konverzace se stalo, že jsme nějak prorazili nedůvěru a vyměnili jsme si telefonní čísla. Já neSMSkuju. On tu potřebu měl. Bylo to sice milé, ale na mě moc nezvyklé a romantické.  Došlo i na výměnu mejlových adres (pod plnými jmény) s tím, že doplním fotky, kapku odhalenější, a on pošle svoji fotku, ale to jsem odmítla, chtěla jsem překvapení, ať už bude jakékoliv (i když podle hlasu jsem ho zařadila do školky).  A tady jsem zabodovala já. Jakmile se jednou objevíte na  netu,  zanecháte tam viditelnou stopu. A tak po pár kliknutích jsem ho našla i s fotkou. Takže na rande na slepo jsem šla s vlastním scénářem. Jestli tohle přežije, tak mě na ty krovky snad i dostane.

Přišla jsem v dojednaný čas, stoupla si do fronty na kuřecí křidélka se salátem, ani jsem se moc nerozhlížela. Byl tam. Přišel a postavil se za mě, jestli dovolím. V tom jsem se otočila a zvolala – „Ježkovy voči, Tome, kde se tu bereš, už jsem tě neviděla sto let. Bože, ty jsi nám vyrost. Pojď, obejmi mě.“  A vrhla jsem se mu do náruče.  Byl kapku konsternovaný, ale když jsem mu pošeptala do ucha – „aspoň se trochu braň a červenej“ – málem mě rozdrtil. U stolu jsme se pak bavili tím, co se stalo, a co by bylo, kdyby…

Ale nevoněli jsme si, takže zatím krovky v pořádku.

 

 

naše tipy vztahy a sex
Hodnocení:
(4.6 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit


Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.